Push up bh spets – Bäst i test

Är du på jakt efter en push up BH i spets så har du kommit till rätt artikel. Vi har listat ett gäng effektiva, sköna och väldigt bra prissatta modeller för dig att välja på!

Dobreva Push-Up BH Spets

Dobreva är en väldigt elegant push-up bh som är gjord i ett snyggt och elegant spetstyg med ett svagt blommönster. Modellen ger en rätt kraftigt lyftande push-up och skillnaden över bysten när man tar på BHn är stor. Här kan du välja på ett gäng diskreta färger, närmare bestämt 9 olika alternativ. 

Susa Push-Up Bh Spets

Susa är en modell som vi tycker väldigt mycket om då den även finns med på vår lista över maximizer bh. Detta alternativ ger en stor effekt över bysten både genom att ha en ordentlig push up, men även genom att ha en lite tjockare vaddering och brösten ser nästan två storlekar större ut med Susa på. Hela modellen är inte i spets utan det är kanterna på BHn som blivit prydd av ett elegant spetstyg som lyfter looken oväntat mycket.  

Shekini Push Up Bh Spets 2-pack

Vill man ha ett väldigt prisvärt alternativ som ändå inte tummar på kvalitet eller utseende så är detta extremt prisvärda 2-pack från Shekini ett ypperligt alternativ. Här får du två push-up BHs i olika färger som båda är i spets och för runt 300 kr. Vi tycker att detta är det mest prisvärda alternativet vi stött på!

Shekini Push Up Bh Spets Set Med Trosor 

Om du gillar modellerna i 2-packet så är detta samma modell på BHn, men istället för en extra BH så får du en matchande trosa i samma spetsmaterial och dessutom till ett väldigt lågt pris. 

Niwicee Push Up Bh Spets 

För dig som vill ha din push up bh under en klänning med öppen rygg presenterar vi Niwicee som är en bh där kuporna är vadderade och i vanligt tyg, men resten är i spets. Modellen har en helt okej push up effekt, men inte så mycket som en del andra modellerna på listan. Men vi tycker som sagt att det är ett kanonalternativ om man vill ha en outfit med öppen rygg. Se mer bilder på länken nedan för att se vad vi menar.  

WWOH Push Up Bh Spets Balconette

Om du gillar balconette BHs så är detta ett alternativ som passar perfekt! Man får en bra push up effekt, ett snyggt spetsmönster och ett gäng olika färger att välja på. Vi tycker om de lite bredare axelbanden som gör att BHn sitter väldigt stabilt och skönt! 

Slutsats

Att välja BH som har både spets och push up är inte det lättaste då alla modeller inte riktigt lever upp till förväntningarna. Men som tur är har vi testat fram ett gäng grymma modeller till denna artikeln så att du slipper att gissa. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Du kanske gillar: Push up bh utan band – Bäst i test

Lämna en kommentar