Metallic bikini – Bäst i test

Metallic bikinis var först populära under 80 och 90 talet men har nyligen börjar göra en ordentlig comeback när celebriteter som Kim Kardashian bär det på stranden. Så självklart bestämde vi oss för att skriva en artikel och lista upp några riktigt snygga metallic färgade bikinis! 

Prevently Metallic Bikini

Vårt första alternativ är en bikini från Prevently som vi direkt älskade, speciellt i den guldiga färgen på bilden. Modellen sitter väldigt bra och är skön att ha på sig även under hela dagar på stranden. Så vill man sticka ut så är detta en grym metallicfärgad bikini. 

GHXCJ Metallic Bikini

Vårt andra alternativ på listan är en tanga från GHXCJ som vi tycker är ett  fräckt alternativ om man vill ha en bikini i metallic. Denna modellen finns bara i silver men det är en färg som vi tyckte var snygg men ändå sticker ut en hel del. 

Tabana Metallic Bikini

Vårt nästa alternativ kommer från Tabana och är en modell i mer traditionell storlek med snörning på sidorna. Modellen finns i fyra olika metallic färger, men dessa alternativen är inte riktigt så blanka som de flesta andra metallic modeller är. 

Sherrylo Metallic bikini

Denna bikinin är verkligen av det mindre slaget och det är inte en modell för alla. Den täcker minimalt med hud med en liten triangel på framsidan och bara snöre på baksidan. Modellen finns i 4 olika metallic färger och ett gäng vanliga färger, alla på länken nedan. 

Se fler micro bikinis

Newfancy Metallic Bikini

Denna modellen är en metallic bikini som även har lite mönster i färger för att ge den en extra fräck look. Modellen är V-formad och högt skuren vid sidorna för att framhäva dina naturlig former över höfterna. Modellen finns i 8 olika färger att välja på.

Sherrylo Metallic Bikini G

Här kommer ännu ett alternativ från snygga Sherrylo och vid en första anblick så skiljer sig inte så mycket från deras andra alternativ på listan. Skillnaden är att detta alternativet är i G-string vilket gör att den får lite mer tyg även om det fortfarande är en av de mest utmanande modellerna på listan. Modellen finns i en uppsjö av färger och ett gäng av dem är i metallic. 

Att tänka på innan man köper en metallic bikini

Som med de flesta produkter är det viktigt att man tänker igenom sitt köp så att man faktiskt blir nöjd när man får produkten levererad. Därför har vi skrivit ihop denna listan med saker att tänka på innan du köper en metallic bikini. 

Modell: Detta är kanske den viktigaste punkten för att du ska bli nöjd. Det är inte bara färgen utan vilken typ av bikini du vill ha. En traditionell modell som döljer mer, en minimal bikini som är tvärt om eller något mitt emellan. Det viktiga är att du bestämmer dig för något som du känner dig snygg och komfortabel med. 

Storlek: Storlekar kan variera lite mellan olika modeller så vi rekommenderar alltid att noga kolla upp tillverkarens “size chart” om de har något sådant. Det ligger i så fall bland bilderna på amazon. 

Att de sticker ut: Metallic bikinis är väldigt bra alternativ om man vill sticka ut och synas för de syns mer än traditionella färger. Om det inte är någon man vill göra så kanske inte detta är färgerna för dig. 

Priset: Den alltid så viktiga frågan om priset. Det som är bra med bikinis och speciellt att köpa dem från Amazon är att man kan få väldigt hög kvalitet även på de billigare alternativen. Det är för att tillverkarna har börjat sälja direkt till konsumenterna och det är därför en del bikinis på listan har ganska konstiga namn. De finns ofta under andra namn som exakt samma produkt fast till ett mycket dyrare pris. 

Slutsats

Metallic bikinis har gjort en comeback och vi älskar dem. De sticker ut och finns i väldigt fräcka modeller som vi listat här så det är bara för dig att välja ut din favorit och slå till. 

Du kanske även gillar: Glittriga bikinis

Lämna en kommentar