Porriga trosor – Hetaste modellerna

Alla behöver ha ett gäng porriga trosor oavsett om det är för att man själv vill känna sig extra sexig eller om det är för att krydda en het stund med sin partner. Därför har vi valt ut de hetaste modellerna för dig att välja på! I denna artikeln har vi bara fokuserat på trosor, är du intresserad av hela set med både trosor, bh och ofta lite mer tillbehör så klicka på länken nedan så kommer du direkt till den artikeln.

Cuwtheugwg Porriga Trosor

Här kommer en porrig liten trosa som vi minst sagt tycker är läcker! På framsidan är det ganska lite tyg och tyget som är där är i en genomskinlig spets och det ackompanjeras av en liten rosett. På baksidan är modellen i en liten och porrig string. 

Ukko Porriga Trosor 

Här kommer en modell från Ukko (de är med igen på listan snart) som vi tycker är väldigt porrig och kanske lite mer åt det classy hållet. Modellen är en läcker stringtrosa i spets som är sådär lagom transparent. Modellen finns dessutom i sju olika läckra färger att välja på, så det finns en färg för alla. 

Ukko Porriga Trosor Rosett

Ukko får vara med direkt igen och denna gången med en modell som vi haft med på flera andra listor då vi verkligen älskar den! Även denna modell är en string som är gjord i spets, men den går lite högre upp över låren vilket ger ett porrigt intryck och på baksidan, precis över rumpan sitter en stor rosett som förhöjer utseendet ännu en nivå. 

Rekommenderad läsning: Porriga strumpbyxor

Khufuzi Porriga Trosor 

Khufuzi är en porrig trosa som precis som många andra av modellerna är tillverkad i spets. Men den skiljer väldigt mycket mot de andra på listan genom att vara öppen både över grenen och rumpan för att man ska kunna ha en spännande stund med sig partner utan att man behöver ta av trosorna. Porrigt tycker vi! 

Ow Collection Porriga Trosor 

Ow Collection är en favorit på denna sajten och de finns på en hel del av våra listor då de inte bara gör väldigt snygga trosor utan även väldigt sköna. Här har de levererat en väldigt elegant, men porrig g-string som är genomskinlig spets på framsidan, har tunna band och bara en liten triangel över rumpan. Vi älskar modellen! Men tycker det är lite synd att den bara finns i svart och vitt.

Cuwtheugwg Porriga Trosor Spets 

Här kommer en lite större trosa som vi ändå tycker är ett porrigt alternativ då den är elegant utformad med blommönstrad spets i midjebandet och den är rätt transparent över grenen vilket gör en fräck look. Över rumpan är det såklart en string som framhäver dina naturliga former. 

Slutsats

Självklart finns den en uppsjö av fler alternativ att välja på men vi har bara valt ut de modeller vi vet är väldigt snygga och som vi vet är bra alternativ. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till på ett par nya och porriga trosor!

Lämna en kommentar