Push up sport bh – Bäst i test

En sport-bh är ett väldigt bra plagg när man är aktiv då brösten hålls stadigt på plats. Men det är även en typ av BH som är kan vara ett lite fräckare alternativ om man har en modell med push-up. Så vi har dedikerat denna artikeln åt att lista de bästa sport bh med push up. 

Vertvie Sport-Bh Push Up

Virtvie är en sport bh som vi tycker väldigt mycket om då den både är väldigt skön att ha på sig och är lite nättare i modellen med de tunna axelbanden. Trots ett nättare utförande så tycker vi att brösten lyfts ganska bra och hålls stadigt på plats när man är aktiv. Modellen kommer dessutom i extremt prisvärda 3-pack som kostar strax över 300 kr. Man kan välja på pack med lite olika färgkombinationer. 

Denna modellen finns även med på vår lista över: Push up bh – Bäst i test

Sazao Sport-Bh Med Push Up Dragkedja

Sazao är en modell där man fokuserat på stabilitet och komfort. Modellen är lite större i utförandet och har lite bredare axelband samt är X-formad över ryggen för att den ska sitta extra stadigt. På framsidan har modellen dragkedja vilket vi tycker var både smidigt och snyggt!

Läs om: Sport bh för löpning

Greensen Sport Bh Push Up 

Om man gillar att ha sin sport-bh utan något över och vill att den ska se ut mer åt topp-hållet så är Greensen rätt alternativ för dig. Denna sport bh tycker vi är väldigt snygg och matchat med ett par snygga leggings så är det ett perfekt alternativ att träna i. Även på denna modell är axelbanden lite bredare och under bysten sitter ett resårband som gör att BHn hålls stadigt på plats utan att komforten på något vis påverkas. Modellen finns i fyra olika färger och lika många olika storlekar att välja på!

Generic Sport-Bh Push Up 

Denna modell är den vi kanske tycker är det snyggaste alternativet och modellen gör lika lika bra på gymmet som när man gör andra aktiviteter. Modellen har inga axelband utan snörningen sitter bakom nacken vilket gör att övre delen av ryggen är öppen. Trots detta tycker vi att modellen sitter stabilt och push up effekten blir ganska stor. Modellen finns i 8 olika färger och tre storlekar. 

Vi har gjort en lista med: Träningskläder set dam

Lemedy Sport-Bh Push Up

Först var vi lite osäkra på om Lemedy går som sport-bh eller som linne, men tillverkaren kallar den för sport-bh och vi tycker att produkten är helt kanon så den får vara med på listan. Det är inte bara vi som gillar modellen då det är bästsäljare på Amazon med höga betyg från kunder som köper produkten. Modellen har en påtaglig push-up effekt som verkligen gör stor skillnad, så om man vill ha ett lite mer döljande alternativ som lyfter bysten mycket så är det Lemedy du ska ha!    

Slutsats 

Sport-bhn med push-up är ett populärt alternativ även utanför gymmet och det finns tusentals modeller att välja på. Men alla är tyvärr inte riktigt så bra som man skulle önska. Som tur är har vi letat upp fem grymma alternativ som är snygga, sköna och har en bra push-up som är både stadig och framhäver dina bröst lite extra. Så nu återstår bara för dig att välja ut dina favoritmodell och klicka hem den!

Du kanske även vill läsa om: Super push up bh

Lämna en kommentar