Porriga underkläder – Bäst i test

Vi har tidigare skrivit en artikel där vi bara gick igenom porriga trosor. Men här kommer vi att gå igenom hela set med porriga underkläder som passar perfekt för de lite hetare stunderna när man vill se så het som möjligt ut! 

Evelife Porriga Underkläder 

Här kommer ett läckert set med porriga underkläder från ett märke vars produkter vi tycker är extremt heta! I setet ingår BH, trosor, midjeband och strumpeband (strumpbyxor ingår inte). Hela setet är gjort i ett spetsmaterial som både är väldigt skönt och ser porrigt ut då det är lite transparent i designen. Vi tycker att den vinröda färgen på bilden är fantastiskt porrig, men det finns sex andra färger att välja på och storlekarna går från xs upp till 2xl. 

Aranmei Porriga Underkläder 

Aranmei är ett porrigt set med underkläder som kommer med bh, trosor, midjeband och strumpebandshållare. BHn är lite större på denna modellen men vi tycker det ger ett porrigt intryck då den hela setet är genomskinligt till viss del. Trosan är en t-string med bara en tråd mellan skinkorna. Modellen finns i fyra olika färger och storlekarna går från S upp till 2XL. 

Du kanske är intresserad av: Porriga strumpbyxor – Bäst i test

Shekini Porriga Underkläder 

Är du ute efter ett porrigt set med BH och trosor som är diskret under dina vanliga kläder, men ser porrigt ut när du bara har underkläderna på så är detta alternativet för dig! Här får du en snygg BH med push up som framhäver bysten lite extra och ett par trosor med mycket transparant tyg. Vi älskar den röda färgen, men det finns även svart, beige och mörkblå att välja på. 

Evelife Porriga Underkläder 

Som vi nämnde så älskar vi Evelife och därför kommer det kanske inte som någon chock att de finns med på listan igen. Denna gången med ett porrigt set med en lite nättare BH, ett par snygga stringtrosor, midjeband och strumpebandshållare. Detta är de färggladas modell då den finns i hela 16 olika färger att välja på som alla är i ett snyggt spetstyg. 

Bommi Fairy Porriga Underkläder 

Bommi Fairy skiljer sig från de andra modellerna på listan då den är utformad mer som en klänning men är såklart öppen mellan benen. Tyget är transparent över hela plagget och det är designat som ett porrigt plagg där du själv väljer om du vill ha trosor under eller om du bara vill har Bommi Fairy på dig. 

Cuwtheugwg Porriga Underkläder 

Vi älskar denna modellen då den skiljer sig rätt mycket från de andra på listan men är väldigt porrig i sitt utförande. Hela plagget är lite bredare band som täcker det viktigaste men lämnar ändå väldigt lite åt fantasin. Rekommenderar skarpt att tryck på länken nedan och titta på fler bilder! 

MianYaLi Porriga Underkläder 

Om du har en lite mer kinky sida så är kanske denna body i fakeläder rätt alternativ för dig! Man har dessutom utsmyckat den med detaljer i metall som lyfter porrigheten ännu ett snäpp! Så vill du verkligen överraska din partner ska du slå till på detta alternativet! 

Evelust Porriga Underkläder 

Rosa är en porrig färg så vi kunde inte låta bli att ha med detta väldigt läckra set som kommer med bh, stringtrosor, strumpeband och hållare. Tyget på modellen är i nät vilket gör att man ser tydligt genom plagget oavsett om du väljer den rosa färgen på bilden, den svarta eller den röda.

Rekommenderad läsning: Lingerie – Bäst i test

Evelife Porriga Underkläder 

Vi började artikeln med Evelife och vi avslutar den med samma märke. Även detta är ett set som kommer i flera delar, med ett par trosor med t-string, en överdelen som är lite större i utförandet som du ser på bilden ovan och band som går ner till strumpebandshållare. Här finns flera färgalternativ att välja på, vi valde den blåa för den sticker verkligen ut på ett porrigt och hett sätt. 

Slutsats

Porriga underkläder finns i tusentals modeller men i denna artikeln har vi valt ut dem som vi vet är snygga även i verkligheten, sitter bra och är prisvärda alternativ. Så nu återstår bara för dig att välja ut den du tycker är porrigast och slå till!  

Du kanske även vill läsa om: Erotiska underkläder – Bäst i test eller Romantiska underkläder – Bäst i test

Lämna en kommentar