Push up bikini – Bäst i test

Tyvärr är inte alla födda med perfekta kroppar utan vi har alla saker som vi kanske stör oss lite på. Om man har bröst som är stora, hänger eller man bara vill se sitt bästa ut på stranden så finns en grymt bra lösning som verkligen fungerar. Det är såklart bikinis med push up. I denna artikeln går vi igenom ett gäng snygga alternativ med bikinis som lyfter dina bröst. 

Day 8 Push Up Bikini 

Denna lilla eleganta bikini visar lagom mycket hud, har grym passform och är skön att ha på sig. Trots att den är ganska liten och nätt så får man en ordentlig push up effekt över brösten när man bär den. 

Day 8 Push Up Bikini Med V-formad Underdel

Man hittar Day 8 även på andra plats på vår lista med denna fräcka push up bikini med V-form på bikinitrosan. modellen går väldigt högt upp på sidorna och är i string så den kommer att visa upp både höften och rumpan på en sexigt sätt. Dessutom så lyfter toppen upp brösten och håller dem på plats. Med fyra snygga färger att välja på får du en riktigt vinnare här! 

Generic Push Up Bikini

Denna modellen är tvåfärgad med olika färg på trosan och överdelen av bikinin. Anledningen till att vi har med den på listan är inte bara att den är en snygg modell som många passar i, utan även att push upen i denna modellen är väldigt stor. 

Ducomi Liz Push Up Bikini

Ducomi är säkert ett nytt märke för de flesta som läser denna artikeln, men deras push up bikini går inte att ha för hackor. Överdelen lyfter inte bara brösten utan håller dem även stadigt på plats, även om du är aktiv. Nederdelen är v-formad i fronten och ger ett snyggt intryck från alla vinklar. 

CheChury Push Up Bikini i String 

Denna snygga string bikini finns i sju olika färger att välja mellan. Trots den lilla sexiga designen så fungerar push upen väldigt bra och ger en märkbart resultat direkt när du sätter på dig bikinin. 

Generic Fräck Push Up Bikini

Denna bikinin är verkligen lite fräckare i designen och vi tycker att det är så himla snygg. Trots den lite mindre designen så får man ändå bra lyft på brösten när man använder den. 

Varför ska man ha en push up bikini? 

En bikini med push up är inget man måste ha utan man ska vara nöjd med sin kropp oavsett. Men om man tycker att det är jobbigt och skulle vilja att brösten hamnar lite högre upp när man är på stranden så är en push up bikini det enklaste sättet fixa saken. 

Slutsats

Vi har listat ett gäng snygga och väl fungerande push up bikinis i denna artikeln. Så nu är det bara för dig att välja ut din favorit och se ditt bästa ut på stranden till sommaren.  

Du kanske även vill läsa om: Sexiga badkläder

Lämna en kommentar