Sexiga badkläder – Bäst i test

Oavsett vart man är för stunden så vill man se sexig ut, det gäller även på stranden. Badkläder är även ett plagg som finns i många olika modeller och typer så alla kan hitta något man tycker är sexigt. Så i denna artikeln presenterar vi ett gäng lite mer utmanande och sexiga badkläder! 

Generic Leopard Sexiga Badkläder Bikini

Den kanske mest klassiska typen av sexiga badkläder är en tanga bikini i leopardmönster. Det har funkat i alla tiden och kommer fortsätta att vara ett attraktivt val om man vill se sexig ut på stranden. 

Sherrylo Mini Bikini Sexiga Badkläder

Vill man vara väldigt utmanande så är Sherrylo mini bikini ett sexigt alternativ. Denna bikinin är verkligen av det mindre slaget och över rumpan är det bara en sträng för att den ska synas så mycket som möjligt. Men det gör även att du kommer att slippa tanlines så det förenar nytta med nöje. 

Sherrylo Sheer One Piece

Detta är nog den fräckaste modellen vi har med på listan och det krävs ett ordentligt självförtroende att bära den på stranden. Men den är minst sagt ett sexigt alternativ som kommer att dra många blickar till sig! Dels är den av typen baddräkt så det är en one piece, sedan har den en liten string och är något genomskinlig så bröstvårtorna kommer att synas igenom tyget. Denna modellen är inte för alla, men den är väldigt fräck om man vågar bära den på stranden. Klicka här om du vill se fler sexiga baddräkter

Se fler genomskinliga bikinis här!

Generic Sexig Baddräkt Med String 

Den sticker inte ut lika mycket som modellen ovan, men denna baddräkt kommer garanterat med att dra till sig många blickar under heta sommardagar. Framifrån ser det ut som en bikini som är extremt hög vid sidorna vilket ger framtoning åt dina höfter. På baksidan är modeller självklart i string, men där går även underdelen och överdelen ihop och gör att det blir en baddräkt. 

Nicey Sexiga Badkläder 

Denna modellen är svårt att beskriva mer specifikt än att den är löjligt snygg. Den sticker inte ut på samma utmanande sätt som många andra modeller på denna listan utan den sticker ut genom att ha en ny och fräck design. Vi låter bilderna säga resten så du kan se själv. 

Secuos Sexiga Badkläder i Brasiliansk Stil

Denna modellen har den sexiga brasilianska stilen med bara en sträng runt midjan som går över höftbenen och sedan ganska lite tyg både fram och back på bikinitrosan. Modellen finns i 10 olika snygga färger att välja på. 

Cerlingwee Sexiga Badkläder

Denna käcka bikini finns i flera färger att välja på så alla kan hitta rätt färg som passar en. Tack vare de extra snörena blir bikinin mer än de vanliga modellerna (se bild) och ger ett sexigt intryck. 

Varför ska man ha sexiga badkläder? 

Det är såklart inget tvång att klä sig sexigt på stranden. Vill man vara mer anonym så är det mer än helt okej att vara det. Men om vi ska ge en bra anledning till att ha sexiga badkläder så skulle vi säga att det är för att man ska känna sig snygg och sexig. Det är viktigt att man känner sig självsäker och ofta får man starkare känslor av den typen om man själv tycker att man är sexig. 

Vad är viktigt med sexiga badkläder?

Två saker sticker ut lite extra för att man bli nöjd med sitt köp. Det ena är att man väljer badkläder som är rätt för sin egen kroppsform så de framhäver dina bästa sidor och döljer det du inte är nöjd med. Det andra är att man läser tillverkaren guide till storlekarna då badkläder helt enkelt blir betydlig sexigare om de sitter perfekt. 

Slutsats

Alla modellerna på listan är snygga och sexiga alternativ! Nu är ditt jobb att välja ut de som du tror kommer att passa dig bäst och som du kommer känna dig snyggast i. 

Du kanske även gillar vår artikel om: Bikini för kurvig kropp – Bäst i test

Lämna en kommentar