Tvättpåse underkläder – Bäst i test 

Underkläder är inte bara ett måste utan de kostar pengar och kan vara ömtåliga och därför behöver man vara försiktig när man tvättar dem. Därför kan en tvättpåse vara en väldigt bra investering för att förlänga livet på dina underkläder och hålla dem hela och snygga. Så vi har dedikerat denna artikel åt att lista ett gäng bra och prisvärda tvättpåsar för dina underkläder! 

Luoge Tvättpåse – Prisvärt 4-pack 

Luoge är ett set med 4 tvättpåsar i olika storlekar som inte bara passar för underkläder utan även för andra känsliga kläder eller tygleksaker. Det smidiga med att ha 4 påsar är att du kan sortera tvätten direkt när det blivit smutsigt och lägga det direkt i påsen så att den är redo för tvättmaskinen utan att du behöver sortera dina kläder på tvättdagen. 

Flintronic Tvättpåse – Tvättpåse för bh

Fintronic är ett 3-pack som även detta är prisvärt. Men det är annorlunda utformat och har inte den vanliga påsformen utan de är cylinderformade och har en robust dragkedja i toppen. Modellen är specifikt designad för BHs men fungerar såklart även bra till andra kläder som trosor

Fousenuk Tvättpåse – Mest värde för pengarna

Vill du komma undan så billigt som möjligt är detta set med tre påsar i olika storlekar för runt 70 kronor det alternativet med mest värde för pengarna. Vi tycker att Luoge upplevs ha högre kvalitet och vi tror att de kommer att hålla längre, men i funktionalitet så är Fousenuk lika bra. 

Isiyiner Tvättpåse – 6 påsar i olika former 

Vill du ha flera olika påsar i olika former för dina olika plagg och färger så är Isiyiner ett bra alternativ som även är förvånansvärt billigt. Alla påsarna har dragkedjor för att öppna och stänga påsarna ordentligt . 

Du kanske vill läsa om: BH i Spets

BillyBath Tvättpåse – 10 påsar

För dig som har väldigt mycket olika färger och olika typer av plagg som körs på olika program så är detta riktigt stora pack med 10 påsar väldigt smidigt. Precis som de flesta andra modellerna på listan stänger man dem med dragkedja och vi tycker att detta är en modell som är slitstark och av hög kvalitet. 

Varför man ska ha en tvättpåse 

En del kläder vi använder är känsliga i tyget och kan skadas av tvättmaskinen som kan vara ganska våldsam när den tvättar. Därför är det fördelaktigt att ha sina känsliga kläder i en tvättpåse i nät som agerar som ett skal runt dina ömma kläder och tar stryket utan det påverkar själva resultatet av tvätten. Dina kläder kommer att bli lika rena ändå! Det är även fördelaktigt att ha flera tvättpåsar då många av oss har olika färger som inte går att matcha i tvätten och man vill kunna köra flera maskiner samtidigt. Det är även smidigt att ha påsarna hängande och sortera direkt i dem när man använt sina kläder då det sparar tiden det skulle tagit att sortera det på tvättdagen. 

Slutsats

Nu har du fått 5 bra alternativ presenterade för dig som passar för lite olika behov och fått veta varför du ska ha en tvättpåse. Så nu återstår bara för dig att välja ut det set som passar dig bäst och klicka hem det för att hålla dina underkläder säkra under tvätten.  

Rekommenderad läsning: Lingerie – Bäst i test

Lämna en kommentar