Sexiga trosor – Bäst i test

Sexiga trosor kan användas både vid heta stunder med sin partner och till vardags för att man vill känna sig sexig hela tiden. Oavsett vilket så har vi listat ett gäng sexiga trosor för alla tillfällen i denna artikel!

Ukko sexiga trosor – Sexiga stringtrosor i spets

Den första modellen på listan är denna fräcka stringtrosa från Ukko som är lite extra tillpiffad med en rosett som pryder trosan precis ovanför rumpan. Modellen är tillverkad helt i spets och du kan välja på svart eller vitt. Detta är en lite dyrare trosa, men vi tycker att den lever upp till sitt pris både genom utseende och kvalitet. Modellen finns i storlekar från S till 3XL. 

Oh my dear sexiga trosor – Sexig stringtrosa

Oh my dear är relativt lik Ukko i utformningen men två saker skiljer sig i modellen. Även denna modell har spets men det är i midjebandet och själva stringen är i vanligt tyg. Oh my dear saknar även rosetten och detta alternativet kanske passar bättre för dig som vill ha ett par sexiga trosor till vardags. Modellen finns i M och L. 

Oh my dear sexiga trosor – Sexig hipstertrosa

Gillar du en lite större trosa som ändå är sexig i utformningen så är detta alternativet som med kommer från Oh my dear något du behöver kolla in lite extra! Modellen är i hipster men övergår i en smakfull string på baksidan. Hela trosan är tillverkad i spets och finns i 5 snygga färger att välja på. Denna trosan finns i hela 10 olika storlekar, från XS upp till 5XL. 

Carl sexiga trosor – Ett fräckt 6-pack

Vill du ha en hel uppsättning med sexiga trosor så är detta väldigt prisvärda paketet från Carl en grym lösning. Du får 6 trosor i olika design vid varje beställning. Vissa modellen är öppna över grenen, andra har bara pärlor men alla är små, utmanande och sexiga trosor. Denna modell har en universal storlek där alla paren ska passa kvinnor med storlekar från S till L. 

Htruiyaty sexiga trosor – Sexiga trosor för hela veckan 

Gillar du att ha sexiga trosor till vardags så är detta 6-pack ett grymt alternativ. Modellen är en snygg och komfortabel G-string som är transparent i fronten. Alla 6 paren kommer i olika rätt mjuka färger. Storleken kan du själv justera på trosan för att passformen och komforten ska bli så bra som möjligt. 

Aranmei sexiga trosor – Ett set med sexiga trosor 

Om du skulle vilja ha ett helt set och inte bara trosorna så är detta alternativet från Aranmei perfekt för dig! Här får du ett set i tre delar med trosor, bh och midjeband i snygga matchande kulörer. Modellen finns att välja på i 5 färger och tre storlekar. 

Ukko sexiga trosor – Ett snyggt alternativ

Ukkos modeller gillade vi så mycket att de får vara med en gång till på listan med denna fräcka trosa. Modellen är tillverkad i spets och är transparent på framsidan och en lite ovanlig design på baksidan vilket du ser på bilden. 

Rotyroya sexiga trosor – Trosor i fakeläder 

Om du vill ha ett lite mer kinky alternativ så kan du sluta leta och ta denna modell från Rotyroya som är tillverkad i glansigt fakeläder. För att göra modellen lite fräckare så har den en dragkedja som går från framsidan, under grenen och upp över rumpan så att man kan öppna trosan. Modellen finns bara i svart men kommer i 4 olika storlekar. 

Slutsats

Oavsett om du vill ha ett par sexiga trosor för finare tillfällen eller till vardags så finns det en modell för dig på denna lista. Så nu är det bara för dig att välja vilken modell du gillar bäst och slå till! 

Lämna en kommentar