Romantiska underkläder – Bäst i test

Vill man göra romantiska stunder med sin partner lite mer spännande och heta så är ett snyggt set med underkläder ett väldigt enkelt och roligt sätt att göra det. Därför har vi dedikerat denna artikel åt att lista ett gäng modeller med romantiska underkläder för dig att välja på!

Rs Love Romantiska Underkläder 

Rs Love är ett fint set med bh och trosor i matchande design och färg. BHn är lite större i utformningen och har både axelband och band bakom nacken som ger en elegant look och trosan är en fräck string med tre midjeband på varje sida. Vi tycker att modellen är väldigt romantisk i den röda färgen på bilden, men den finns även i vitt, svart, lila och vinrött. 

Leg Avenue Romantiska Underkläder 

Här är ett romantiskt set i rött med nattlinne och trosor. Nattlinnet går ihop mellan brösten och är öppet under det och trosan är en läcker g-string. Båda delarna av setet är i ett tunt spetstyg som är ganska transparent. 

Evelife Romantiska Underkläder 

Evelife är ett snyggt set i tre delar där det ingår bh, trosor och strumpebandshållare. BHn är elegant med lite mer tyg och vi tycker att den ger en lyftande effekt över bysten, trosan är en snygg string med två smala midjeband på sidorna och hela setet inklusive strumpebandshållaren är i matchande spetsmönster. Det finns 6 olika färger att välja på.  

Cuwtheugwg Romantiska Underkläder 

Detta är en onepiece som bara är i remmar och ett alternativ som vi älskar för att det är lite vågat och sticker ut på ett sätt som de andra modellerna på listan inte gör. Här lämnas inte mycket åt fantasin utan det är minimalt med tyg över hela plagget. Vi rekommenderar att titta på fler bilder på länken nedan för att se modellen från olika vinklar och de olika färgerna som finns tillgängliga. 

Denna modell finns även med på vår lista över: Porriga underkläder – Bäst i test

Duhgbne Romantiska Underkläder 

Detta setet skiljer sig från de andra genom att i våra ögon vara betydligt mer elegant, speciellt i den ljusblå färgen på bilden även om det finns fyra färger till att välja på. BHn har en push-up som ger ett tydligt resultat över brösten och har en design som matchar trosan på ett fint sätt. 

Estink Romantiska Underkläder 

Vill man ha ett set som ser väldigt elegant och exklusivt ut så behöver man inte titta längre än till Estink som är ett set som vi verkligen älskar och tycker är perfekt för romantiska stunder. Här får du ett set i 4 delar med trosor, bh, strumpebandshållare och lårband. Lårbanden är i spets som matchar kanterna på resten av setet som i övrigt är i ett lite glansigt tyg.  BHn är push-up och trosan är snygg g-string. 

Se även vår artikel om fina underkläder.

Slutsats

Nu har du fått ett gäng alternativ på underkläder som passar perfekt till romantiska stunder med din partner, så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Rekommenderad läsning: Lingerie röd – Bäst i test

Lämna en kommentar