Fina underkläder – Bäst i test

Oavsett om det är till trevliga stunder med sin partner eller om det är för att man vill känna sig lite extra fin och sexig så är fina underkläder något alla behöver ha i sin garderob. Därför har vi dedikerat denna artikel åt att lista ett gäng fina alternativ för dig att välja på. 

Shekini fina underkläder 

Vitt är en fin färg som osar klass och detta ganska enkla med väldigt fina set från Shekini med bh och trosor tycker vi väldigt mycket om. BHn är en push-up i spets som lyfter brösten ganska mycket och trosan är en stringtrosa med tunt midjeband. Modellen finns även i en elegant blå färg och ett lite hetare vinrött alternativ.  

Evelife fina underkläder 

Vill du ha ett set med bh och trosor som verkligen sticker ut lite genom att ha fräcka färger och vara ett lite fräckare alternativ så är Evelife för dig! Hela setet är gjort i ett snyggt spetsmaterial som finns i fyra färger som verkligen sticker ut. Vi rekommenderar att titta på alla alternativen på länken nedan och bilda dig en egen uppfattning! 

Adome fina underkläder 

Vi har skrivit många artiklar där vi listat set som precis som Adome är i flera delar med bh, trosor och strumpebandshållare (stayups på bilden ingår inte). Men detta alternativ skiljer sig lite genom att vara ganska nätt och inte vara så stort och klumpigt som många av de alternativen. Modellen är tillverkad i spets som är lagom transparent för ett fint  utseende. 

Se fler set här: Underkläder set – Bäst i test

Necalisi fina underkläder 

Även detta är ett set med bh och trosor och vi tycker att det gör sig extremt bra i den vinröda färgen även om det finns totalt 8 olika färger att välja på. Modellen är tillverkad i ett tyg som är skönt att ha på sig och det märks att komforten har fått hög prioritet av Necalisi, men utan att man tummat på utseendet som vi tycker är väldigt fint med en snyggt matchande bh och stringtrosa.

Necalisi fina underkläder 

Necalisi får vara med direkt igen med ett set fina underkläder som ser lite mer exklusivt ut! BHn är en push-up som har ett väldigt läckert utseende och trosan är en fräck string som går upp ganska högt på sidorna vilket framhäver höften på ett fint sätt. Vi tycker den svarta färgen är väldigt fin men det finns mer färgglada alternativ på länken nedan om man skulle vilja! 

HeekPeek fina underkläder

HeekPeek får av sluta denna artikel och vi tycker att detta set är ett lite spännande alternativ då det är öppet i grenen och över rumpan vilket gör det till ett set fina underkläder som passar för de heta stunderna med sin partner. Både trosor och bh är i ett snyggt spetstyg som är lagom genomskinligt. Modellen finns i fyra olika färger att välja på! 

HeekPeek finns även på vår lista: Alla hjärtans dag underkläder

Slutsats

Fina underkläder kommer i en lång rad olika modeller och former, vi har listat 6 väldigt fina och prisvärda alternativ i denna artikel så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!  

Du kanske även vill läsa om: Romantiska underkläder

Lämna en kommentar