Rosa stringtrosor – Snyggaste modellerna

Rosa stringtrosor passar både till vardags och till stunder när man vill vara lite extra sexig. I denna artikeln listar vi ett gäng snygga stringtrosor i rosa för dig att välja på!

Ow Intimates Rosa Stringtrosor 

Ow Intimates är ett märke som vi gillar väldigt mycket både till utseende, komfort och passform, det är helt enkelt en av våra favorittrosor i string. Anledningen till den höga komforten är att trosan till 68% är tillverkad i bambu. Modellen är en klassisk stringtrosa som har ett tunt band runt midjan och är triangelformad i tyget på både fram och baksidan. Banden kan även justeras för att du ska få en helt perfekt passform. Färgen är en snygg rosa som gör sig väldigt bra på det något transparenta tyget. Modellen finns från XS till XL i storlekarna. 

Ow Intimates finns även med på vår lista med svarta stringtrosor

Sloggi Rosa Stringtrosor

Sloggi är ett märke som blivit väldigt populärt de senaste åren och vi tycker inte att det är alls konstigt med tanke på vilken kvalitet företaget levererar. Just denna trosan är en sömlös stringtrosa som är väldigt tunn i materialet för att inte riskera att synas genom dina byxor. Modellen finns i 4 storlekar och om du vill ha fler färger så finns det 13 färger till att välja på. 

Calvin Klein Rosa Stringtrosor

Om du som många andra kvinnor har Calvin Klein som favoritunderkläder så erbjuder de såklart även en rosa string i samma höga kvalitet och komfort som du är van vid. Modellen är en ganska högt skuren string i en ljusrosa färg, som har det klassiska midjebandet i vitt med svart Calvin Klein text. 

Libella Rosa Stringtrosor

Om du vill ha ett par snygga och sköna rosa stringtrosor för en väldigt billig peng så är detta alternativet för dig! För under 100 kr får du 4 par snygga trosor i ett prisvärt paket. Modellen är gjord i bomull för att de ska vara både sköna och andas bra. 

Se fler stringtrosor i flerpack.

Xkun Rosa Stringtrosor 

Modellen du ser ovan ser säkert bekant ut och kollar man på sociala medier så är den en modell som minst sagt är ganska populär. På sidorna av bandet sitter det kristaller och texten love. På framsidan och baksidan av trosan är den i spets för att ge en lite fräckare look. Modellen har band som går att dra upp ganska långt över höftbenen vilket gör att man kan följa med i trenden med synliga stringtrosor ovanför byxkanten om man skulle vilja. Modellen finns i 4 storlekar och 3 färger mer att välja på. 

Slutsats

Rosa stringtrosor är populärt och något som bör finnas i varje kvinnas garderob. Den rosa färgen fungerar lika bra till vardags som till lite sexigare tillfällen. Och nu har du fått ett gäng fräcka modeller serverade till dig så det enda som är kvar är för dig att välja ut dina favoriter och slå till!

Lämna en kommentar