Svarta stringtrosor – Snyggaste modellerna

Svarta stringtrosor passar lika bra till heta stunder som till vardags och det är kanske den mest sålda färgen. Så inte helt otippat har vi dedikerat en hel artikel till bara svarta stringtrosor och vi kommer att presentera ett gäng snygga modeller för dig att välja på!

Ow Intimates Svarta Stringtrosor 

Ow Intimates kvalar in på många av våra listor och vi älskar deras stringtrosor, både för att de är bland de snyggaste modellerna men även för att de är väldigt sköna att ha på sig. Komforten kommer från materialen och modellen är tillverkad i 68 % bambu, 28 % bomull och 4 % spandex. Modellen har ett lite bredare band runt midjan som gör att trosorna sitter väldigt bra, för att sedan övergå i ett transparent material i fronten och på den snygga g-stringen. Modellen finns i 5 olika storlekar. 

Ow Intimates finns även med på vår lista: Rosa stringtrosor – Snyggaste modellerna

Wolbar Svarta Stringtrosor 

Även Wolbar har varit med på andra listor vi gjort och detta är ett lite finare märke, men lite dyrare och mer exklusiva underkläder. På framsidan är trosan transparent med ett läckert broderat mönster på och på baksidan så är det bara trådar som är prydda med två blommor där trådarna går ihop. Detta är en modell som är extremt lätt och skön att ha på sig. 

Calvin Klein Svarta Stringtrosor 

Här finns inte så mycket att skriva som du troligen inte redan vet. Det är en än Calvin Kleins mest populära modeller i dess mest populära färg, svart med det vita bandet med svart Calvin Klein text. Du får såklart Calvin Kleins höga komfort och kvalitet som du är van vid med denna modellen. 

LadyMelex Svarta Stringtrosor 

Om du vill ha en uppsättning med svarta stringtrosor så är detta prisvärda paket för dig! För bara strax över hundralappen får du hela 5 par stringtrosor. Trots ett lågt pris tycker vi att trosan är av ganska hög kvalitet och sitter väldigt bra utan att kasa runt som många lite billigare alternativ ibland kan göra. Modellen är gjord i bomull för att de ska vara sköna att ha på sig och vi tycker att LadyMelex har lyckats otroligt bra sett till vad de kostar. 

Htruiyaty Svarta Stringtrosor

Här kommer en snygg stringtrosa i svart som passar såväl till vardags som till lite finare tillfällen. Modellen har ett tunt band runt midjan som man själv kan justera storleken på och stringen är av det mindre slaget. Fronten är i spets för att trosan ska få en fräck look. Storleken är “one size fits all” men det finns såklart lite begränsningar så kolla måtten på länken nedan noggrant innan du beställer. 

Slutsats

Svarta stringtrosor passar till alla tillfällen och nu har du ett gäng olika modeller att välja på!     

Lämna en kommentar