Shape Body – Bäst i test

En shape body är ett effektivt shapewear som ger resultat över stora delar av kroppen och är ett populärt alternativ bland kvinnor runt om i världen som vill se sitt bästa ut genom att bära shape. Så i denna artikel kommer vi att presentera de bästa modellerna på marknaden så att du kan göra ett val som passar dig och veta att produkten du köper är både effektiv och av högsta kvalitet. 

FeelinGirl Shape Body 

Om du läst våra andra artiklar är det väldigt stor chans att du stött på FeelinGirl förut då de helt enkelt är så grymma att de får vara med på i princip alla listor där en body kan vara med. Och det är inte bara vi som tycker att de är grymma, utan även andra kunder på Amazon älskar modellen och har gjort den till en “Amazon best seller”. Som du ser på bilden så börjar FeelinGirl en bra bit ner på benen och det innebär att man får en slimmande effekt över låren, en lyft rumpa, en smalare midja och brösten får sig ett lyft. Så detta är ett plagg som hjälper till att framhäva dina naturliga kurvor runt höft och byst, men slimmar ner dig över problemområdena. Modellen finns även i sex olika färger och från storlek XS upp till 6XL, så alla kan hitta en FeelinGirl Shape Body de kommer att passa och trivas i. 

ShaperX Shape Body

Även ShaperX är en populär modell hos oss och finns med på många listor på denna sajten. Och det är inte utan anledning, många av samma fördelar som finns med FeelinGirl finns även med Shaperx. Men denna modellen skiljer sig genom att ha en traditionell trosform i nedre delen vilket gör att man inte får någon effekt över låren och effekten över rumpan blir mindre även om den lyfts något. Men runt magen är resultaten väldigt bra och även brösten får ett bra lyft. Fördelen med denna utformning är att en del kunder tycker att man rör sig lite friare när den inte går ner över låren och att det gör komforten högre. 

Du kanske även gillar: Shape trosor – Bäst i test

Veriliss Shape Body

Denna shape body fungerar precis som de andra, men designen skiljer sig ganska mycket när man tittar lite närmare. Dels är det en string vilket många gillar då de är vana att ha det på sina trosor. Men det som sticker ut lite mer är hur den är utformad på överkroppen och det är såklart att den är formad som en långärmad tröja. Fördelen med det är att man får en formande effekt över hela överkroppen och att modellen kan användas som den är med ett par byxor.   

Bofunx Shape Body

Bofunx är en shape body med öppen rygg och genomskinliga band, detta gör den till det perfekta alternativet vid lite mer exklusiva tillställningar när man vill ha en klänning med öppen rygg. Till vardags tycker vi de andra modellerna på listan, men om det är ett specifikt event man vill se sitt bästa ut till så är detta den rätta modellen. Du får resultat över magen och sidorna av kroppen. 

Slimbelle Shape Body

Slimbelle Shape Body kommer i ett prisvärt 2-pack där du får en beige och en svart shape body. Det är en traditionell modell där resultaten visar främst över magen och med en stadig support för bysten. Vi tycker att detta är en modell som ger goda resultat, en bra komfort och till ett bra pris. Vi tycker att Shaperx och FeelinGirl är snäppet vassare, men de är även dyare. Så vill man ha två bar shape bodys i olika färger för att matcha sina outfits så är detta ett väldigt bra alternativ. 

Att tänka på shape body

Det viktigaste när man ska köpa en shape body är att man köper rätt storlek! En för står modell kommer inte att ge kompression nog för att resultatet ska bli bra, en för löst sittande kommer inte att vara skön att ha på sig. Så kolla noggrant på storleksguiden på modellen du tänkt beställa. Den hittar du bland bilderna på Amazon-länken. 

Slutsats

Alla modeller på listan är alternativ som är väldigt bra och fungerar. Det viktiga är att du köper den som kommer att passa in bäst till just dig och det kan du bättre än oss. Så nu återstår bara för dig att klicka hem din favorit! 

Skribenten favorit: Underklänning Shape – Bäst i test

Lämna en kommentar