Underklänning Shape – Bäst i test

Är du på jakt efter en underklänning som hjälper till att forma din midja och släta ut rynkor och celluliter så har du kommit till rätt artikel. Här kommer vi att presentera de bästa underklänningarna med shape!

Sleex Underklänning Shape

Det första alternativet på listan är en modell från det ganska kända märket Sleex. Här får du en snygg underklänning som smälter in väldigt bra i de flesta outfits, tack vare att den sitter väldigt slimmat, bra och har tunna axelband. Man får såklart en formande effekt över midjan och upp över magen samt ryggen, men det slutar inte där utan rumpan får även ett lyft. Modellen finns i både hudfärgat och svart så man kan kombinera till de flesta outfits för finare tillfällen och storlekarna går från S till XL.

Julimex Underklänning Shape 

Även Julimex är ett alternativ som vi tycker väldigt mycket om! Precis som med Sleex får man ett väldigt bra resultat över magen och ryggen, samt en lyftande effekt över rumpan. Det som skiljer modellerna åt är att Julimex är öppen över bröstet och kanten går precis under där den kommer att agera push-up. Detta passar perfekt för dig som vill kombinera din underklänning med en lite mer urringad outfit ovanpå din shape underklänning. 

Rekommenderad läsning: Shape Body – Bäst i test

Bye Bra Underklänning Shape 

Bye Bra är en underklänning med lite lättare shape och även om man får resultat över magen så är de inte riktigt lika stora som med de andra modellerna på listan, däremot får du samma utslätande effekt över hela ytan där klänningen sitter. Så vi rekommenderar Bye Bra till dig som vill släta ut dina celluliter, får en lite svagare effekt över midjan och prioriterar komfort.

Du kanske även gillar: Shape string

+MD Underklänning Shape 

+MD är timglasfigur paketerat i en underklänning. Plagget hjälper till att göra din midja smalare med vad +MD kallar medium kompression och vi tycker att resultaten är väldigt påtagliga. Samtidigt får brösten och rumpan ett lyft och huden slätas ut, vilket tillsammans ger dig den eftertraktade timglasfiguren. Denna modellen har lite större axelband och smälter inte in i andra outfits riktigt lika enkelt som en del andra modeller på listan. Men vi tycker att alternativet är väldigt skönt trots att resultaten är stora och att plagget andas väldigt bra då det är tillverkat i nylon till 90% och spandex till 10%.

Det viktigaste att tänka på innan man köper en underklänning i shape

Storleken! Det absolut viktigaste när man ska köpa shape oavsett typ är att hitta rätt storlek då en för löst sittande inte ger resultat, medan en för hårt sittande kommer att var okomfortabel. Det är därför vi alltid rekommenderar att noggrant kolla på storleksguiden som finns på Amazon-länkarna under varje modell för att se så du köper rätt storlek. Det kan ju nämligen skilja sig något mellan olika märken. 

Slutsats

Nu har du fått fyra grymma alternativ presenterade för dig, fått instruktioner om storleken och nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Shape underkläder – Bäst i test

Lämna en kommentar