Shape string – Bäst i test

Är du på jakt efter shape i string så är det ofta trosor som gäller och det hittar du på listan nedan. Men men vi har även fått med ett par riktigt bra alternativ i form bodys som med är i string på listan. Så oavsett vilken typ av shape du är ute efter så finns det en stringmodell för dig! 

Fördelar med Shape i string 

Att ha shape string har sina fördelar och de två största är att många är vana att använda string och helt enkelt tycker att det är det skönaste att ha på sig, men du får även fördelen med att de passar till alla outfits och ger inga synliga troskanter utan är lite mer diskreta shape alternativ. Trots detta ger shape i string lika bra resultat över midjan som större modeller gör. 

Wizshapor Shape String 

Vi börjar med vår och våra besökares favorit modell som är en snygg shape string från Wizshapor. Modellen är inte bara snygg att ha på sig utan den ger ett bra resultat över midjan och vi tycker att den går lagom högt upp över magen så att man får resultat där det ger som mest nytta, men går inte så högt upp att det kan påverka outfiten man har på sig. Vi tycker att det är en perfekt balans mellan resultat, komfort, hur diskret modellen är och dessutom är det ett väldigt prisvärt alternativ.

Tonest Shape String 

Tonest är en shape string som går lite högre upp på magen jämfört med Wizshapor. Fördelen med det är att man helt enkelt får en slimmande effekt högre upp på magen och även över delar av ryggen där det inte är ovanligt att ha fettansamlingar. Nackdelen är att det kan vara svårare att få in den i alla outfits. Vi tycker att den är en shape string som fungerar väldigt bra och vi rekommenderar produkten om du tycker att den passar in bra i dina outfits. 

Du kanske även gillar: Shape Strumpbyxor – Bäst i test

Shaperx Shape String 

Detta plagg är en shape string bodysuit. Så här får du en modell som ger stora resultat av en stor del av kroppen med bara ett plagg. Du får såklart en slimmande effekt över midjan, ett  lyft över brösten och den ger även rumpan att litet lyft vilket vi tycker är trevligt. Shaperx är dessutom en bästsäljare på Amazon så det är inte bara vi som tycker om produkten utan den är väldigt omtyckt av kunderna som köpt produkten. Storlekarna finns från XXS till 3XL och du har två färger att välja på. 

Cipliko Shape String 

Cipliko är en modell som passar perfekt till lite mer exklusiva tillställningar där man vill se sitt bästa ut men vill att det shapewear man har på sig ska ge stora resultat, men ändå vara en diskret modell. Anledningen till att den passar så bra till detta är att det är en bodysuit med öppen rygg och genomskinliga remmar. Trots en öppen rygg så får man ett bra resultat över midjan och på sidorna av kroppen, dessutom får bysten ett lyft. Vi rekommenderar modellen till dig som vill ha ett shapewear för lite finare tillställningar, men till vardags rekommenderar någon av de andra modellerna. 

Slutsats 

Nu har du fått de fyra bästa shape stringarna på marknaden presenterade för dig och det enda som återstår är för dig att välja ut den modell som passar dig bäst och slå till!   

Lämna en kommentar