Shapewear kjol – Bäst i test

En shapewear-kjol är ett effektivt plagg som slimmar ner dina problemområden medan dina naturligt kvinnliga former framhävs på ett snyggt sätt, med märkbara resultat. Så föga förvånande har vi dedikerat en hel artikel åt ämnet och nedan presenterar vi de bästa kjolarna med shapewear på marknaden! 

Spanx Shapewear Kjol 

Spanx är drottningen av de olika märkena som finns bland shapewear och de flesta av våra listor har med minst ett plagg från dem, och detta är inget undantag. Här kommer en snygg kjol som ger ett väldigt bra resultat när det kommer till att slimma ner midjan, men Spanx slätar även ut resten av kroppen och framhäver rumpan på ett snyggt sätt. Något som vi gillade lite extra med denna modell är att den är silikoniserad på insidan. Det innebär att den kommer att sitta väldigt stadigt utan att glida runt som en del andra modeller ibland kan göra då en kjol inte har något fäste mot huden i nederkanten av plagget. 

Eldar Shapewear Kjol 

Även detta alternativet från Eldar tycker vi är väldigt snyggt, och dessutom är det betydligt billigare. Modellen går högt upp över magen och ger ett bra resultat där, vi tycker även att rumpan framhävs väldigt bra med Eldar shapewear-kjol. Det som gör att vi inte tycker det är riktigt samma klass som Spanx är att modellen inte sitter riktigt lika stabilt även om det är helt okej. Modellen finns i tre färger och från storlek S upp till 3XL. Vill man ha en Shapewear kjol som fungerar, men inte vill spränga banken så är detta ett riktigt bra alternativ! 

Bye Bra Shapewear Kjol

Bye Bra är en perfekt shapewear-kjol att ha som underkjol till väldigt åtsittande outfits. Detta tack vare dess genomtänkta material och sömdesign som gör dem osynliga under din vanliga outfit. Men självklart kan modellen även användas som en vanlig kjol med. Resultaten är ganska stora över midjan och rumpan får sig ett litet lyft vilket vi gillar. Modellen finns från storlek S till 2XL och i tre färger att välja på. 

Relaterad artikel: Maidenform shapewear

Bye Bra Shapewear Kjol Mesh 

Bye Bra får vara med på listan direkt igen och även detta är en modell vi gillar väldigt mycket men av andra anledningar än de andra på listan. Modellen har “power mesh” på sidorna och över rumpan vilket är ett betydligt tunnare material än tygen de andra modellerna på listan är gjorda av, vilket i sin tur resulterar i att plagget andas väldigt bra, men utan att tumma på resultaten som vi tyckte var väldigt bra. Då mesh är ganska transparent så är detta en kjol som lämpar sig bäst som underkjol om man inte vill vara väldigt vågad i sin outfit, vilket i och för sig är populärt nu för tiden. 

Yekim Shapewear Kjol 

Yekim är en shapewear-kjol som med fungerar bra, sitter skönt och tack vare den sömlösa designen är den snygg att använda både som underkjol och vanlig kjol. Resultaten visar sig både över midjan och över rumpan, dessutom får man extra stöd för att hålla kroppen i en bra hållning. Modellen finns i fyra storlekar och två färger. 

Slutsats

Nu har du fått fem snygga och effektiva shapewearkjolar presenterade för dig och det enda som återstår är för dig att välja ut den modell som passar bäst till det du ska använda den till.

Du kanske även vill läsa: Shapewear BH – Bäst i test

Lämna en kommentar