Maidenform Shapewear – Bästa modellerna

Maidenform är ett väldigt populärt märke när det kommer till shapewear och de är stora i hela världen! Så självklart har vi dedikerat en artikel till att välja ut deras bästa modeller av olika typer så att du slipper gissa. Nedan kan du läsa om Maidenforms bästa shapewear! 

Maidenform Shapewear Shorts  

Detta är ett par shapewear shorts vi verkligen älskar och det är för att de till stor del är gjorda i spets. Dels är det väldigt snyggt vilket ofta shapewear inte är, men kanske än mer viktigt så andas plagget väldigt bra och blir mer luftigt än många av konkurrenternas liknande modeller. Men trots att de är både snygga och andas bra så ger de ett väldigt bra resultat över både midjan, låren och rumpan! 

Maidenform Trosor 

Om du gillar formande trosor så är detta 2-pack från Maidenform ett bra alternativ. De är sköna att ha på sig, sitter väldigt bra och ger ett bra resultat över den nedre delen av magen. Det är dock värt att notera att de är lite lägre skurna än många andra formande trosor, så de ger inte resultat så högt upp över midjan. Modellen finns i svart, hudfärgat och från storlek S till 2XL. 

Maidenform Höga Trosor

Även här kommer ett par trosor, men de skiljer sig väldigt mycket från de vi skrev om ovan då detta alternativ går väldigt högt upp över magen och ger ett betydligt större resultat över hela midjan. Dessutom slätar modellen ut höfterna och lyfter rumpan lite vilket vi tycker är väldigt bra. Även denna modellen finns från storlek S till XXL och i svart och hudfärgat. 

Maidenform För Låren 

Även detta är ett par trosor, men de är mellan de ovanstående paren i hur höga de är i midjan, men de går längre ner över låren vilket gör att man får en slimmande effekt över låren vilket ofta är en kroppsdel som glöms bort bland shapewear. Men du får även resultat över midjan och en svagt lyftande effekt över rumpan. 

Maidenform String 

Detta är en stringtrosa som har en slimmande effekt som går ungefär upp till naveln. Fördelen med string är att de är ett väldigt diskret alternativ som går att dölja även under mer åtsittande outfits, men utan att tumma på resultatet över midjan. Men då utformningen inte går över rumpan så får man bara effekt över midjan. 

Se fler shapewear i string här

Maidenform Body

Vill du ha stora resultat som visar sig över hela kroppen så är en body ett grymt alternativ! Denna modell börjar en bra bit ner på låren för att ge en formande effekt där, upp över midjan och rumpan som med formas väldigt bra för att sedan gå upp till brösten som får sig ett lyft. Tack vare axelbanden så sitter modellen väldigt stadigt och stabilt för bra resultat och hög komfort. 

Maidenform Linne 

Om du letar efter ett shapewear som ger resultat över midjan och som håller brösten på plats så är Maidenforms linne ett kanon alternativ! Trots att resultaten är väldigt bra så sitter linnet väldigt skönt och andas väl så komforten är god även om man har det på sig hela dagar. 

Slutsats

Nu har du fått 7 grymma modeller från Maidenform att välja på och det enda som återstår är för dig att välja ut den modell som passar bäst till det ändamål eller outfit du tänkt använda det till!  

Rekommenderad läsning: Shapewear kjol

Lämna en kommentar