Spanx shapewear – Bästa modellerna

När det kommer till shapewear så är Spanx märket som de andra tillverkarna får jämföra sig med. De är helt enkelt det mest kända märket och inte utan anledning då deras produkter fungerar extremt bra, är sköna att ha på sig hela dagar (vilket alla tillverkare inte är) och de är snygga att ha på sig. I denna artikeln kommer vi att presentera några av deras bästa shapewear plagg.  

Spanx Powershorts

Spanx Powershorts är en riktig kanonprodukt som sträcker sig från låren upp till den ganska högt skurna midjan. Modellen kan bäras under alla typer av plagg både till vardags och vid finare tillfällen. Kompressionen är stadig och ger ett tydligt resultat över midjan direkt när du tar på dem första gången, men trots detta så är de väldigt sköna att ha på sig tack vare ett mjukt material som andas väldigt väl. 

Spanx Shapewear linne tank

Detta snygga linnet från Spanx finns i två färger att välja på så att du kan matcha efter dagens outfit. Den ena färgen är svart och den andra beige/hudfärgad. Linnet hjälper dig att hålla magen slimmad, men även att hålla brösten på plats. Trots att det är ett kompressionslinne som är skönt att ha på sig så ger det både bra resultat och kasar inte upp som andra modeller ibland kan göra. 

Se fler shapewear linne här.

Spanx shapewear öppen bust 

Detta plagget från Spanx är en body med öppen byst som är designad för att ge resultat över hela din kropp utan att tumma på komforten. Och såklart gör modellen ett kanonjobb både över magen, men även genom att rumpan lyfts något och då bodyn hamnar precis under brösten så kommer även dem lyftas när du bär plagget. Precis som modellen ovan så finns plagget i både svart och beige. 

Spanx Shapewear Boyshorts 

Spanx shapewear shorts är en modell som är lite lägre skuren över midjan än många andra av deras modeller. Trots detta får man en slimmande effekt på magen, men inte i riktigt samma utsträckning som de högre skurna modellerna. Men om man vill ha en topp och visa magen med ändå ha shapewear på sig så är detta modellen för dig. 

Spanx Shapewear Höga Trosor

Om man bara vill ha trosor under sina vanliga kläder men ändå få en shapewear effekt över magen så är detta modellen du bör titta på. Precis som namnet antyder är det ett par vanliga trosor fast med hög midja för att få till den slimmande effekten. 

Spanx Bodysuit Shapewear 

Denna sexiga modell från Spanx gör underverk med hela din kropp när du bär den. Dels så får man med som alla andra shapewear en smalare midja, men denna bodyn gör så mycket mer. Dels går den ner över låren och ger dem med en slimmare look, samtidigt som rumpan lyfts och över brösten får man en pushup effekt. Det är ett plagg som gör allt och då den är strapless funkar den bra att ha under lågt skurna klänningar. Detta är en riktig vinnare! 

Om företaget Spanx

Spanx är ett företag som är startat av kvinnor för kvinnor. Företaget startades av Sara Blakely och det hände lite av en slump. Sara skulle på fest och hade inte rätt underkläder för ändamålet och tog fram ett gammalt plagg, en sax och började snickra ihop sitt eget plagg. Resten är historia och idag finns hennes produkter i över 50 länder runt om i världen. 2012 blev Sara den yngsta kvinnliga dollarmiljardären tack vare hennes företag och populäriteten kring hennes produkter har inte minskat sedan dess. 

Slutsats Spanx Shapewear

Detta är premiummärket när det kommer till shapewear och vi har i princip alltid med en Spanx produkt på våra olika topplistor. De är helt enkelt så bra! Det enda du behöver göra är att välja den stilen som passar bäst till dina behov.   

Se mer shapewear här

Lämna en kommentar