Shapewear linne – Bäst i test

Shapewear kommer i en massa olika sorter, typer och former. I denna artikeln fokuserar vi på linnen och presenterar de 5 bästa alternativen som hjälper dig att forma fram din drömkropp. 

Delimira Shapewear Linne – Shaping linne bäst i test

Det första alternativet på vår lista passar perfekt att ha under dina vanliga kläder, även under längre tider då Delimira shapewear linne är väldigt skönt att ha på sig. Tyget andas väl så trots att man får ganska bra kompression så blir inte så varm. Kompressionen är främst runt midjan, men Delimira håller även brösten på plats. 

+MD Shaping Linne 

+MD har levererat ett snyggt linne som gör precis vad det ska! Materialet är 79% nylon och 21% spandex vilket gör att linnet är stretchigt och skönt att ha på sig utan att det korvar sig eller kasar upp. Trots detta så fungerar det väldigt bra för att slimma ner magen och sidorna av midjan för en smalare look. Detta är en bra modell om man vill ha shapewear på sig hela dagarna. Däremot så är det ingen kompression i bröstområdet. 

Attlady shape linne

Detta alternativ är perfekt att ha under andra kläder om man vill ha en diskret form av shapewear som ser ut som ett vanligt linne. Materialet är 90% nylon och 10% spandex vilket gör även detta paret mjukt och skönt att ha på sig, men kompressionen runt midjan är lite lättare än de två alternativen ovan som kanske ger lite bättre resultat. Men kan man tänka sig lite mindre resultat men mer komfort så är Attlady ett bra alternativ. 

Laudine Shapewear Linne Öppen Byst

Laudine är till för dig som vill ha ett shapewear linne men vill använda din egna bh. Då linnet går hela vägen upp till brösten men inte över dem så lyfter dem även dem. Dessutom så är det en modell som ger ett stort resultat över magen och midjan blir direkt betydligt smalare när man tar på sig linnet. 

Limitoll Shapewear Linne 

Limitoll shapewear linne skiljer sig lite från de övriga modellerna då detta alternativ ser ut och fungerar som en midjetränare, men är utformat som ett linne med öppen byst. Modellen fungerar extremt bra runt midjan då du själv kan spänna åt den så hårt som du vill med kardborreband och successivt öka hur hårt du vilja spänna linnet allt eftersom du får mer och mer resultat. Däremot är det inte riktigt lika diskret som de övriga modellerna på listan. Tack vare utformningen så lyfts även brösten mycket. 

Att tänka på innan man köper ett shapewear linne 

Nedan har vi samlat några få saker att tänka på innan man köper ett shapewear linne. Anledningen är såklart att ge dig all information och får dig att tänka till vad du faktiskt är ute efter för resultat så att du gör ett köp du blir nöjd med. 

Vilka resultat är du ute efter 

Det kan låta som en dum fråga, men vad är ditt faktiska mål med att ha ett shapewear linne? Vill du bara slimma ner midjan lite, vill du ha en modell som lyfter bysten med eller vill du ha en modell som den sista på listan som du själv kan spänna åt för att kunna få större och större resultat? Tänk igenom vad du är ute efter innan du köper. 

Hur länge använder du ditt shapewear linne? 

Ska du bara ha det på finare tillställningar under kortare stunder och inte så ofta så kanske modeller med lite hårdare kompression som ger mer resultat på midjan är bäst för dig, men om du vill ha det på dig hela dagarna så kanske en lite lättare modell är bättre. Bara du kan avgöra men det är värt att tänka igenom noggrant. 

Som plagg eller under andra kläder? 

Tänker du använda linnet som ett plagg och inte ha något över så är det inte bara viktigt med resultat utan även hur det ser ut när du har på dig. Ska du använda det under dina vanliga kläder så spelar kanske inte utseendet någon större roll utan då är det kanske mer värt att ha en modell som ger så mycket resultat som möjligt eller är så komfortabelt som möjligt. 

Slutsats

Shapewear linnen fungerar väldigt bra och passar perfekt att ha under andra kläder eller som ett eget plagg. Så det är inte konstigt att det blir allt mer populärt! Det viktiga är att du väljer en modell som passar just dig. 

Lämna en kommentar