Shapewear klänning – Bäst i Test

Klänningar och shapewear går hand i hand. När man bär en snygg klänning vill man se sitt absolut bästa ut och det är precis vad shapewear är till för. Det finns modeller där shapewear är inbyggt i klänningen men även shapewear som passar bra att ha under klänningen. I denna artikeln listar vi de bästa av båda alternativen. 

Sleex Shapewear Klänning – Shapewear inbyggt i klänningen

Denna modellen från Sleex är en snygg klänning med shapewear inbyggt i plagget vilket gör att du inte behöver ha något shapewear under. Sleex ger sig en slimmad look över hela kroppen, men med fokus på magpartiet. 

FM London Shapewear Klänning – Shapewear i klänningen

FM London funkar på samma sätt som Sleex så shapewear är inbyggt i klänningen. Den ger dig ett smalare utseende över både magen och ländryggen. Materialet FM London är tillverkat i är mjukt och andas väldigt bra, men vi tycker att formningseffekten är lite mer kraftfull än med Sleex. . 

Cherji Shapewear till Klänning – Shapewear topp att ha under klänningen

Cherji topp är till skillnad från de föregående modeller designad för att man ska ha den under sin klänning och det är en modell som passar perfekt för ändamålet. Med detta alternativet får man lite mer shaping än med rena klänningar då detta alternativet både slimmar ner midjan, men även lyfter upp rumpan och håller bysten på plats. Dessutom är det är en modell som är vädigt mjuk och skön att ha på sig trots att den ger ett väldigt bra resultat. 

Du kanske gillar: Waist trainer – Bäst i test

KJHD Shapewear till Klänning – Shapewear trosor för klänning

KJHD har hög midja och går ner en bit över låren, men inte längre än att man ändå kan ha kort klänning om man skulle vilja. Denna modellen är perfekt om man vill forma till midjan och lyft rumpan men ha en klänning där man ser mycket hud på överkroppen. Rumpan lyfts genom att modellen är öppen över skinkorna vilket ger ett väldigt bra lyft och rumpan kommer att sticka ut mer. Om man vill fokusera på underdelen av kroppen så är detta modellen för dig. 

ShaperX Fajas Colombianas Shapewear till Klänning – Shapewear body för klänning

Fajas Colombianas är en body som passar bra att ha under klänningar med djup urringning då den har öppen byst. Denna modellen gör allt utom att lyfta brösten och den ger ett väldigt bra resultat på både midjan och rumpan. 

Att tänka på innan man köper en Shapewear Klänning

Innan man köper ett nytt klädesplagg så bör man tänka igenom lite saker så man ser till att det blir för en själv. Därför har vi listat lite olika saker att tänka på innan du slår till på en shapewear klänning. 

Vill du ha shapewear i klänningen eller ett plagg under? 

Detta är en största och viktigaste frågan du bör ställa dig innan du slår till. Fördelen med att ha det i klänningen är att du bara behöver ha ett plagg på dig och du behöver inte fundera över att dölja ditt shapewear. På andra sidan av myntet så ger inte klänningen lika bra resultat som att ha ett riktigt shapewear under då klänningen inte kommer kunna strama åt lika hårt. Att ha shapewear under klänningen ger fördelen att klänningen inte kommer att vara lika slimmad och du kan få resultat både på rumpan, brösten och midjan och dessutom större resultat. Nackdelen är att det är svårare att dölja sitt shapewear och man kanske inte kan visa lika mycket hud som man skulle vilja. 

Rekommenderad läsning: Shapewear för plus size

Var du vill ha resultat

Vill du bara slimma ner midjan, eller vill du lyfta rumpan och brösten med? Olika shapewear fyller olika funktioner och vissa fyller alla. Välj modell efter resultaten du vill uppnå. 

Vilken typ av klänning du vill ha på dig

Vill du ha shapewear i klänningen så finns inte så mycket val när det kommer till modeller, den kommer att vara slimmad. Men kan du tänka dig ett plagg under så bör du välja shapewear efter hur din klänning ser ut så den passar utan att sticka ut. 

Slutsats

Shapewear klänningar funkar bra om man gillar looken på dem, annars finns alternativet att ha sitt shapewear under. Valet är ditt och kör på det som känns bäst för just dig och vilka resultat du vill ha!     

Shapewear för hip dips

Lämna en kommentar