Shapewear armar – Bäst i test

Det finns shapewear för midjan, rumpan, brösten, låren och nu finns det även modeller som är specifikt för att forma dina armar! I denna artikeln går vi igenom några modeller som är specifikt för armarna men även ett par som formar andra  delar av kroppen med. 

Yosoo Health Gear Shapewear Armar

Denna modellen är till för att forma dina armar men samtidigt lyfta dina bröst och hjälpa dig att få överkroppen i perfekt hållning. Den är utformad som en långärmad topp med öppet över brösten. Materialet är elastiskt så Yosoo Health Gear är skön att ha på sig även under hela dagar trots att man får bra kompression och resultat. 

Dioche Shapewear Armar 

Denna modellen är ganska lik modellen ovan i vad den gör. Det är samma typ med öppen över bröstet och en design som gör att man får bättre hållning, ett lyft över brösten och en formande effekt på armarna. Det som gör denna modellen lite annorlunda är att kompressionen är lite större över ryggen och sidorna av ryggen vilket ger en mer slimmad look bakifrån. 

Auivguiv Shapewear Armar

Dennna modellen passar perfekt för dig som är ute efter en modell som bara formar armarna. Denna modellen hjälper inte till med något annat utan är designad specifikt för armarna. Materialet är 90% polyester och 10% polyurethane för att man ska få både bra resultat och en bra komfort även vid längre användning. 

Spanx Top Shapewear för Armar

Spanx är med på de flesta av våra listor av shapewear och det är inte så konstigt med tanke på kvalitet och resultatet man får. Så denna listan är inget undantag utan här listar vi en top som slimmar ner dina armar, håller brösten på plats och hjälper dig med hållningen. Vill man ha det bästa är det Spanx som gäller. 

Se shapewear linne – bäst i test här

Edspix Shapewear Body för Armar

Är man på jakt efter en helhetslösning som hjälper en på alla plan så är Esdpix body för dig! Med detta plagg får du en slimmande effekt över midjan, armarna och ryggen. Samtidigt som rumpan och bröst lyfts, dessutom hjälper modellen till att ge dig bättre hållning. Modellen är öppen över bröstet vilket även gör att det är ett bra alternativ om man vill ha urringade kläder på sig över shapewear. 

Att tänka på innan man köper shapewear för armar

Våra artiklar innehåller alltid några få punkter om vad man ska tänka på innan man köper sina shapewear. Det är för att du som kund ska ha all information så du gör rätt köp för dina behov. 

Vilka kroppsdelar vill du forma? 

Detta är kanske den viktigaste punkten på listan då det avgör vilket typ av plagg du bör köpa för att bli nöjd. Vill du bara ha en formande effekt över armarna eller vill du även få hjälp att lyfta brösten? slimmad midja och lyft rumpa? Tänk igenom vad du är ute efter och välj rätt modell för just dig.  

Hur länge ska du använda ditt shapewear för armar? 

Om du vill ha ditt shapewear under hela dagar så är komforten väldigt viktig och du bör kanske välja en modell som är lite mjukare och med en kompression som inte är så hård. Ska du ha på dig ditt shapewear för armar under kortare stunder eller mer sällan vid finare tillställningar så kan en lite tightare modell som ger ett mer framträdande resultat vara bättre för dig. 

Prisklass

De flesta shapewear för armarna är inte så dyra, men med vissa modeller så kan det springa iväg lite. Bestäm hur mycket du är villig att lägga innan du gör en beställning. 

Slutsats

Shapewear för dina armar fungerar väldigt bra, men det är inte så många som känner till att det finns. Du vet, för du har hamnat i denna artikeln och vet vilka modeller som är bäst på marknaden just nu. 

Se de bästa waist trainers här

Lämna en kommentar