Shapewear rumpa – Bäst i test

De flesta kvinnor vill ha den eftertraktade timglaskroppen och en viktig del i det är att ha en smal midja med bredare höfter och större rumpa. Oavsett vart du börjar så är shapewear för rumpan en väldigt bra lösning för att framhäva din baksida. I denna artikeln går vi igenom några olika modeller som är både bra och snygga. Flera modeller hjälper dig även att forma midjan. 

FeelinGirl full body shapewear med rumplyft

Detta är en full body som formar alla viktiga delar av din kropp och lyfter rumpan! Magen plattas till genom att dräkten sätter kompression på området så den hålls inne, brösten lyfts av en push-up funktion och detsamma gäller för rumpan. Denna modellen är designad med öppet skrev så tanken är att man ska ha trosor under. Modellen finns från S upp till hela 6XL så det finns en modell för alla. Vi vill dock nämna att modellen är något mindre i storlekarna så kolla på guiden över storlekarna innan du beställer. 

MissFox Shapewear rumpa

Detta är en trosa som är gjord specifikt för att få din rumpa att se större ut. Den gör det på två olika sätt. Det ena är genom att lyfta rumpan och det andra är genom att modellen är vadderad över bakdelen för att ge dig en siluett av en större bakdel. Denna modellen kommer i ett väldigt prisvärt 2-pack.  

Belsav Rumplyft shapewear

Denna modellen är tillverkad i nylon och spandex för att vara både skön att ha på sig och samtidigt ge dig de resultaten som du söker. Runt magen finns tre inställningar för hur hårt du vill spänna Belsav och det ger dig såklart möjligheten för progression när din midja successivt blir smalare av regelbunden användning. Rumpan och höfterna lyft och ger dig en tydligare timglasfigur. Skulle du inte bara nöjd så finns pads som man kan sätta dit på sidorna för att förstärka silhuetten av en bred midja ännu mer. 

BiiKoon Rumplyft och midjetränare shorts

Detta mjuka och sköna paret shapewear for rumpa fyller två funktioner på en gång. Dels tränar den din midja precis som en midjetränare samtidigt som din rumpa lyfts ordentligt. 

Se fler: shapewear shorts – bäst i test

Vad ska man tänka på innan man köper shapewear för rumpan 

Precis som med allt man ska köpa bör man fundera igenom en del olika saker innan man slår till. Därför har vi skrivit ihop denna korta guiden med saker för dig att tänka igenom. 

Vilken typ av plagg

Självklart är du på jakt efter en modell som lyfter rumpan, men vill du forma något annat samtidigt? Det finns modeller som är för hela kroppen i full bodies, andra modeller som formar midjan och rumpan och de som bara lyfter rumpan. Det är viktigt att du tänker igenom vad som passar dig bäst. 

Vadderade eller inte vadderade

Vissa modeller har pads som är vadderade som sitter på rumpan eller vid sidan av höften för att ge dig en större rumpa och bredare höfter. Andra modeller lyfter bara de delarna. Så tänk igenom vilket som passar dig bäst. 

String eller boxer 

Fördelarna med boxer är att de ofta lyfter rumpan lite mer men troskanten syns ofta genom plagget du bär utanpå, med string slipper du det problemet. 

Shapewear för rumpan är inte permanent

Till skillnad från midjetränare där resultaten kan bli permanenta och stanna kvar även när man inte använder sitt shapewear så är det tyvärr inte så för rumpan. Vill man att den ska bli fastare och större även när man inte har på sig sitt shapewear så måste man träna den i gymmet för att lyfta den.  

Lämna en kommentar