Shapewear trosa – Bäst i Test

Vår site handlar om shapewear och det finns i många olika sorter och typer av plagg. I denna artikeln går vi igenom några snygga och bra shapewear trosor!

PUYYDS Shapewear trosa

Denna snygga modell från Puyyds håller magen på plats när du bär dem tack vare kompressionen som trosorna lägger på området. Resultaten är inte bara tillfälliga utan om du bär dem regelbundet så kan de stanna kvar och din midja blir smalare även när du inte bär dem. Trots att de fungerar väldigt bra så är materialet trosorna är gjorda av mjukt och lent så trycket känns inte så mycket som på vissa andra modeller. 

PUYYDS Padded Shapewear Trosa 

Även denna modell kommer från Puyyds fast den skiljer sig lite från modellen ovan. Även om denna modellen med hjälper till att hålla magen på plats så har denna fått delar som är vadderade för att dina kvinnliga former ska vara mer framträdande. De vadderade padsen sitter på rumpan och sidorna så din rumpa och höft kommer att se bredare ut samtidigt som midjan blir smalare. Skillnaden när man tar på sig dem är väldigt stor! 

Relaterad artikel: shape trosor

Bingrong Shapewear Trosa

Detta är en shapewear trosa med flera funktioner i ett snyggt plagg! Dels hjälper den dig att forma din midja precis som shapewear ska göra, men den har även push-up funktion för din rumpa och hjälper dina höfter att se lite bredare ut. Vi tycker att detta är en kanonprodukt! Men var noggrann med storleken och kolla länken nedan för att se vilken som är rätt för dig. 

FM London Shapewear Trosa för mammor 

Fm London har här designat en shapewear trosa för kvinnor som har fött barn. Tyget är lite tjockare och kompressionen är inte jättestark men hjälper dig att få kontroll på magen. 

Femme Exceptional Shapewear Trosor Med Buttlift

Detta är en ordentlig shapewear trosa som finns tillgänglig från small upp till 6XL så det finns en storlek för alla. Denna modell skiljer sig även lite från de andra modellerna på listan genom att dels forma magen mer som en korsett men lyfter rumpan väldigt mycket genom att man spänner upp den med två band. Vill man ha största rumplyftet så är detta modellen vi rekommenderar!

Wizshapor Shapewear Trosa String Med Hög Midja

Denna modell har 4 stycken elastiska anti-rullben vilket gör att modellen sitter stadigt och ger en bra kompression mot din kropp. Dessutom formar den inte bara din midja utan hjälper dig att hamna i rätt hållning. Modellen är i string så du slipper att troskanterna syns genom dina vanliga kläder. Tyget andas väldigt väl och vi tycker att de är sköna att ha på sig. 

Yeeda Po Buttlifter Shapewear Trosa 

Denna väldigt sköna modell är vadderad vid höften för att förstärka de kvinnliga formerna av smal midja och bred höft. Dessutom så hjälper den till att forma din midja och göra den smalare. Två flugor med en smäll med Yeeda Po. 

Puyyds shapewear trosa för större höfter

Denna riktigt sexiga modell hjälper till att suga in din mage samtidigt som den lyfter din rumpa. Men det slutar inte där, den är även vadderad över rumpan och vid sidan av höften för att höft och rumpa ska se större ut. Den passar perfekt under en klänning för att framhäva dina former.  

Vanliga frågor om shapewear trosor

Som i alla artiklar vi skriver så förstår vi att läsare kommer att ha frågor om produkterna vi recenserar och därför har vi tagit med detta segmentet där vi har samlat vanliga frågor och besvarat dem. 

Vad är shapewear trosa? 

Shapewear trosor är ett plagg som man har istället för sina vanliga underkläder. Poängen med just shapewear är att de formar din kropp och håller den i en bra hållning så du ser ditt bästa ut när du bär dina shapewear trosor. 

Är det bra med shapewear trosor? 

Ja! Om man vill se sitt bästa ut så är det ett väldigt smidigt sätt att framhäva sin bästa sida utseendemässigt. 

Är shapewear trosor dåligt?

Så länge du har rätt storlek och inte har en modell som klämmer åt för mycket så är det inte dåligt alls. 

Har man trosor under sina shapewear trosor?

Nej, de är designade för att ersätta dina vanliga underkläder så att du inte behöver ha något annat på dig under.

Lämna en kommentar