Shapewear bodysuit – Bäst i test 

När det kommer till shapewear så har bodysuits blivit allt mer populära och anledningen är ganska uppenbar när man tänker på det. Fördelen med en bodysuit är att man inte bara får en formande effekt över en del av kroppen utan över hela. Magen blir plattare, rumpa och brösten lyfts samtidigt som låren får en slimmande effekt vi vissa modeller. Så vill man få ut mycket av ett plagg så är bodysuit shapewear för dig! I denna artikeln listar vi ett gäng bra och snygga plagg. 

Comfree Shapewear Bodysuit

Med Comfree bodysuit får du en formande effekt över midjan, en lyft rumpa och bust, så det är en grym produkt för den eftertraktade timglasfiguren. Dessutom så hjälper det X-formade stretchbandet att släta ut ryggen. Detta är en modell som passar perfekt vid de flesta aktiviteter, både när du vill vara aktiv och träna men även vid finare tillställningar som fester där du vill se ditt bästa ut! Modellen finns i två olika färger så du kan matcha din outfit för att din body inte ska synas genom dina kläder. 

FEOYA Full Bodyshaper Shapewear

Med Feoya shapwear så förstärks dina reda kvinnliga former genom att brösten lyfts tack vare den inbyggda BHn, rumpan lyfts och magen slätas ut och ger dig en slimmad look. Trots att detta är en shapewear bodysuit som fungerar väldigt väl så är det en skön modell att ha på sig även under längre tider tack vare det mjuka materialet. Precis som med modellen ovan så passar den till de flesta olika aktiviteter. 

ShaperX Sculpting Bodysuit Shapewear för mage

ShaperX är ett väldigt populärt märke när det kommer till shapewear och tack vare att Amazon kommit till sverige så finns de nu även på den Svenska marknaden. Denna snygga body lyfter dina bröst och slimmar till din midja för en sexigt look. Då detta är en modell i string så kommer inte rumpan få ett lyft som med en del andra bodysuits, men istället så ser man inte troskanten genom kläderna du bär ovanpå. 

Du kanske även är intresserad av: Shapewear klänning – Bäst i test

ShaperX Shapewear bodysuit all in one

Även denna modellen kommer från ShaperX och den kallas all in one av en anledning. Precis som modellen ovan så lyfts brösten och magen blir smalare, men då denna har en annan utformning över rumpan så lyfts även den. Materialet är mjukt och andas väldigt väl vilket är något vi tycker är viktigt när det kommer till denna typen av slimmade plagg.  

FeelinGirl Shapewear Bodysuit three hooks 

Denna väldigt komfortabla bodysuit har ett system med tre kokara över midjan som gör att du inte bara får en body som slimmar ner magen utan du kan även öka kompressionen allt efter som din midja blir smalare efter kontinuerlig användning. Det är även en väldigt snygg modell som passar under de flesta outfits när du vill se ditt bästa ut. 

Relaterad läsning: shape trosor – bäst i test

FeelinGirl Shapewear Body för en timglasfigur

Denna modellen som även den kommer från FeelinGirl hjälper dig att få en riktig timglasfigur genom en mer putande rumpa, lyfta bröst och en mer slimmad midja. Materialet är mjuk och det andas förvånansvärt bra för att vara ett kompressionsplagg. 

Yianna Bodysuit med Öppen Byst Shapewear

Denna bodyn skiljer sig lite från de andra på listan då den är öppen över brösten. Det är för att den ska passa bra att använda under kläder med djup u-ringning, till exempel om man har en snygg klänning vid en finare tillställning och inte vill att bodyn ska synas. I övrigt fungerar den väldigt bra och precis som de andra modellerna på listan. 

Att tänka på innan du köper shapewear bodysuit

Shapewear i bodysuit modell skiljer sig en del från traditionella shapewear och därför är inte det inte så konstigt att man har en del frågor innan man köper en och därför har vi samlat en del frågor nedan och besvarat dem. 

Varför ska man ha en shapewear bodysuit? 

Anledningen till att de är ett väldigt bra alternativ är att de inte bara slimmar midjan som en del andra typer gör, utan de formar hela kroppen på ett sätt som andra modeller inte kan. De lyfter rumpan och brösten samtidigt som de gör din midja smalare. 

Är shapewear bodysuit bra? 

Absolut, vi tycker att det är ett av de bästa alternativen om man vill få ut väldigt mycket av ett simpelt plagg. 

Hur använder man en shapewear body? 

Man bär den under sin vanliga outfit för att kroppen ska formas och ge en snyggare figur redan från första användningen. 

Vilken är den bästa bodysuit shapewear? 

Det beror lite på vad man är ute efter och vilken kroppsform man redan har. Det viktiga är att man hittar en modell som är perfekt i storlek för en själv då en för löst sittande body inte kommer att ge ett bra resultat, medans en för hårt sittande modell kan ge obehag. Kolla noggrant på tillverkaren storleksschema innan du beställer en. 

Slutsats

Bodysuits är enligt oss den bästa typen av shapewear för stora resultat från första användningen. Det viktiga är att hitta rätt modell för just dig. 

Rekommenderad läsning: Body för gymmet

Lämna en kommentar