Shapewear shorts – Bäst i test

Shapewear shorts är en väldigt fördelaktig typ av shapewear. Längden på shorts gör att man får med både magen, rumpan och låren men ändå kan dölja sina shapewear under sina outfits, även de av lite kortare slag. Så i denna artikeln går vi igenom ett gäng bra och snygga shapewear shorts för dig att välja på. 

Spanx Power Shapewear Shorts 

Spanx är ett av de mest kända märkena när det kommer till Shapewear och kunder över hela världen älskar deras produkter. Deras Power Shapewear Shorts är inte något undantag utan har fått bra betyg av personer som använder produkten. 

Formen är enkel utan några mellansömmar och trots att det är shapewear så är de mjuka och sköna att ha på sig utan hindra rörelseförmågan. Den höga midjan gör att man magen är där Spanx ger som mest, men även lår, rumpa och höfter formas. 

Dong Women High Waist Shaping Shorts 

Dessa shorts med hög midja har en lätt design men ett tyg som andas vilket gör att de passar för alla årstider. De kan bäras under kjolar, klänningar, jeans, leggings, strumpbyxor och ge dig en smalare look. 

Kompressionen hamnar över hela den nedre delen av din kropp, det vill säga rumpan, låren, höften och magen. Shortsen är sömlösa för att de inte ska synas genom dina vanliga kläder. Det är en modell som sträcker sig högt upp, nästan till brösten vilket gör att man får effekt över väldigt stor yta på kroppen. 

FeelinGirl Shapewear Shorts High Waist 

Även FeelinGirl har hög midja för att verkligen ge ett bra resultat och strama åt din mage för en snyggare och smalare look Detta är även en lite mer robust produkt som hjälper till väldigt mycket med hållningen genom att placera din kropp i perfekt position när du använder dem. FeelinGirl passar till många olika aktiviteter, allt från utekvällar när du vill vara som snyggast till promenaden en vanlig tisdag. 

Vadderade Underklädersshorts Shapewear 

Dessa vadderade shapewear shorts gör allt som de andra produkterna på listan gör. De slimmar ner din mage, sätter dig i en bra hållning och är sköna att ha på sig. Det som gör att de sticker ut är att de är vadderade över rumpan för att den ska se större ut och inte bara hjälpa till att lyfta den. Vill du se ditt bästa ut och vill få rumpan mer framträdande så är detta paret för dig!

Du kanske även gillar: trosor som håller in magen – bäst i test 

Mfacl Shapewear shorts 

Detta paret är inte till för att användas under kläder utan är ett plagg du kan ha när du tränar då det är yogashorts med shapewear. De är tillverkade av polyester och spandex som gör dem stretchiga, snabbtorkande och såklart formar de din rumpa. Denna modellen har en passform som gör att rumpan blir mer framträdande genom att tyget går in mellan skinkorna och samtidigt ger den ett lyft. Vill du att din bakdel ska se som bäst ut när du tränar så är detta produkten för dig!

Vanliga frågor om shapewear shorts

Precis som våra andra artiklar som har vi samlat ihop ett gäng frågor som läsare brukar ha om shapewear shorts och vi har besvarat dem nedan. 

Fungerar shapewear shorts? 

Absolut är det en produkt som fungerar, och den fungerar väldigt bra! Lite beroende på vilken modell man köper så fokuserar de på olika saker men normalt så får man en smalare midja, en mer välformad rumpa och en bättre hållning. 

Vilka shapewear shorts är bäst? 

Om vi bara ska rekommendera en produkt så får vi säga att det är Spanx, det är märket som alla de andra märkena jämförs mot när det kommer till shapewear. Men vi vill tillägga att det kommer skilja lite från person till person då vi alla har olika krav och behov när vi väljer produkt. Det är därför vi gjort en hel lista. 

Vad ska man tänka på när man väljer shapewear shorts? 

Att man tar den produkt som passar till dina behov. Det har att göra med hur du klär dig, din kroppsform och vilka delar av din kropp du vill ha mest hjälp med. 

Har man underkläder under shapewear shorts? 

Det beror lite på modell. Kolla upp vad som rekommenderas för den modellen du väljer!

Lämna en kommentar