Plus size shapewear – Bäst i test

Det är inte ovanligt att produkter som finns till mindre tjejer inte finns i plus size storlekar. När det kommer till shapewear så har vi märkt att det kan vara så med vissa produkter. Men i denna artikeln har vi listat produkter som passar till plus size och fungerar grymt bra! 

FeelinGirl Body Shapewear – Upp till 3xl

Vill man ha shapewear som hjälper till över nästan hela kroppen så är det en body man ska ha och FeelinGirl är enligt oss den bästa på marknaden. Det som gör en body fördelaktig är att den inte bara hjälper till att forma din mage för en smalare midja, den lyfter även rumpan, tightar till runt låren och då denna går upp till brösten så får även de sig ett lyft. Så man får ut väldigt mycket av ett plagg. Storlekarna går upp till 3XL. 

Du kanske även gillar: Shapewear armar – bäst i test

Dlmeda Midjetränare Korsett – Upp till 3xl

Dlmeda är en midjetränare som man använder för att slimma ner midjan och hålla en bra hållning. Till skillnad från bodyn så får man inte hjälp på andra delarna av kroppen utan där låter man kroppens naturliga kurvor vara. Det som är fördelaktigt med en midjetränare är att om man använder dem regelbundet så kan resultaten stanna kvar på ett tydligare sätt än med andra typer av shapewear. Just denna modellen från Dlmeda har fått god recensioner för att den är skön att ha på sig varje dag och även under längre stunder. 

Se alla de bästa waist trainer korsetterna här

Dlmeda Shapewear Body Plus Size – Upp till 2xl

Dlmeda shapewear body är en modell som finns i två olika färger att välja på och i storlekar upp till 2xl. Denna modellen lyfter rumpan och plattar till din mage för en smalare midja. Däremot är den lågt skuren under bysten så de får inget lyft och då den inte täcker låren får inte de heller någon hjälp.

Ckieosh Shapewear body – Upp till 6xl

Denna modellen har storlekar från S upp till hela 6xl så att alla ska hitta en storlek som passar. Materialet är väldigt skönt och man kan bara denna bodyn under lång tid utan problem då tyget andas väldigt bra för att vara shapewear. Denna modellen tightar till låren, lyfter rumpan och slimmar ner magen på samma gång. 

ManMaNing Shapewear med rumplyft – Upp till 6xl

Denna modellen kanske ser lite ovanlig ut men den fungerar väldigt bra och storlekarna går upp till 6xl. Runt magen får man precis som på de övriga modellerna en slimmande effekt, men det som gör denna modellen unik är de två banden som går runt rumpan. De är till för att ge en lyftande effekt och vi tycker att det är den modell som lyfter rumpan bäst av de plus size shapewear vi testat. 

Att tänka på innan man köper en plus size shapewear

Nedan har vi som vanligt listat en del saker att tänka på och ett par vanliga frågor om plus size shapewear så att du ska känna att du vet allt du behöver innan du väljer vilken modell som passar dig bäst. 

Var noga med storleken

En för stor modell gör att shapewear-effekten inte ger resultat och en för hårt sittande modell gör att det blir jobbigt eller till och med gör ont när du bär den. Så kolla på modellen du tänkt beställa så du får den storlek som passar för dig. Perfekt storlek är det viktigaste för ett bra resultat. 

Vad vill du få ut av produkten? 

De olika modellerna har olika funktioner. En del formar midjan, lyfter rumpan, lyfter brösten och slimmar ner låren. Andra modeller gör bara en av sakerna. Fundera lite på vad som är viktigt för just dig och välj den modell som passar bäst för dig. Detsamma gäller när det kommer till hur väl du vill kunna dölja den i olika outfits. 

Fungerar shapewear för plus size? 

Absolut! Det funkar väldigt bra med shapewear för plus size kvinnor. Men som vi skrev i första punkten så är det viktigaste att hitta rätt storlek för att man ska få bästa resultat.

Lämna en kommentar