Trosor som håller in magen – Bäst i test

De flesta som letar efter shapewear att använda söker något som håller magen på plats och midjan smal. Det mest diskreta sättet är trosor som håller in magen då man lätt döljer dem under sina vanliga kläder. Så i denna artikeln kommer vi att lista ett gäng grymma alternativ för dig! 

Tuopuda Stringtrosor Som Håller In Magen

För dig som föredrar stringtrosor men vill ha en trosa som håller in magen så är Tuopuda svaret. Modellen har höga betyg på Amazon och vi kan bara hålla med om att modellen är både snygg och effektiv när det kommer till att göra magen smalare. Fördelen med att ha en modell i string är att dels så slipper man såklart troskanterna men det är även många som är vana med att gå i det till vardags. Tuopuda finns i svart samt beige och kan köpa antingen ett par åt gången eller i 2-pack.

Spanx Shapewear Power Panties 

Precis som de flesta av våra artiklar så har vi en Spanx modell högt upp på listan och denna artikeln är inget undantag. Spanx Power Panties är designade med hög midja för att få bra kontroll på magen och tack vare ett midjeband högt upp på trosan så hålls de på plats väldigt bra utan att kasa ner. Påverkan på midjan är ganska stor och vi tycker att detta är en kanonmodell. 

Se mer shapewear från Spanx

Leonisa High Waisted Shapewear Briefs

Till skillnad från modellen ovan så ser detta paret ut mer som ett par riktiga trosor och i verkligheten tycker vi att det är en ganska sexig modell, vilket inte alltid är fallet med shapewear. Även här är midjan högt skuren men inte alls så högt som på Spanx modell. 

FeelinGirl High Waist Trosor För Att Hålla In Magen

Även FeelinGirl är ett återkommande märke på våra listor och med denna modellen får du ett par trosor som håller in magen, ger dig en bra hållning och lyfter upp rumpan för en sexigare look. Det är dock en större modell än de vi listat ovan men FeelinGirl kommer att ge större resultat tack vare rumplyftet.

Wizshapor Trosor Som Håller In Magen i String

Precis som modellerna ovan så är midjan högt skuren för att man ska kunna få kompression över magen för att hålla in den. Det som skiljer Wizshapor åt från modellerna ovan är att den är i string vilket såklart gör att man kan dölja troskanterna om man vill bära sin shapewear under lite tightare outfits. 

Se fler modeller i string här

Mitex trosor som håller in magen

Ett annat alternativ är Mitex som här levererat en skön modell som trots det ger ett bra resultat över magen och en mer slimmad look. Vi skulle säga att detta paret är någonstans i mitten när det kommer till resultatet och paret har en skön balans mellan komfort och kompression över midjan. 

Wolbar Miederslip Trosor Som Håller in Magen

Wolbar är ännu ett par som ser ut mer som vanliga trosor än shapewear. Detta parets midja är skuren mellan de lite snyggare modellerna ovan och de är väldigt högt skurna. Resultatet är en blandning som ger en snygg look på och ett bra resultat över magen. 

Spanx Boyshort Trosor Som Håller In Magen

Ännu ett par från Spanx får vara med på listan och detta paret är i stilen boyshort. Det är inte så mycket att tillägga här för precis som med alla Spanx produkter så fungerar de bra, är sköna att ha på sig och ser snygga ut. 

Rekommenderad läsning: Trosgördel bäst i test

Fielda Abdominal Control Panties 

Fieldas trosor som håller in magen är precis som Leonisa en modell som ser ut mer som vanliga underkläder fast man får en formande effekt. Midjan är högre skuren än på vanliga underkläder men inte så högt som flera andra modeller på listan. Det medför att även om de ger resultat på magen så är resultatet inte lika stort som på högre skurna modeller. 

FeelinGirl Trosor Som Håller In Magen Med Vaddering 

Denna modell från FeelinGirl håller dels in magen, men är även vadderad över rumpan för att göra den mer utstickande. Vi tycker att det fungerar bra och man ser även bredare ut över höfterna samtidigt som rumpan lyfts. Som synd på bilden så är det en lite större trosa som börjar på låren och går upp en bit över magen och kanterna att snyggt prydda med spets för en elegant look.

Vad man bör tänka på innan man köper trosor som håller in magen

  • Att köpa rätt storlek: Storleken är väldigt viktig när det kommer till shapewear oavsett sort. För hårt sittande storlekar kan skapa obehag om man tänkt ha det på sig länge. För löst sittande gör att resultaten inte blir så bra. Var noggrann med storlekarna och kolla tillverkarens “size chart” innan du beställer. 
  • Resultat vs utseende: De flesta trosor som håller in magen är kanske inte de sexigaste modellerna. Vi har listat några på denna listan som är mer lika vanliga underkläder, men då de är lägre skurna får man inte riktigt samma resultat över midjan. Välj det som passar dig bäst, eller köp flera par för olika ändamål. 
  • Bara magen?: vill du bara hålla in magen eller vill du få resultat över andra delar av kroppen med? Då finns andra alternativ i artiklar vi skrivit på denna siten. 
  • Komfort: Hur du tänkt använda dina trosor är en del av valet när det kommer till hur hård kompression du bör köpa. Ska du ha dem hela dagar så kan det vara bättre att ta ett par med lite mindre kompression för komfortens skull, medans man kan ta ett par som gör mer nytta om man ska ha dem vid separata tillfällen. 

Vanliga frågor om trosor som håller in magen

Det är inte ovanligt att läsare har frågor om trosor som håller in magen och här kommer vi att besvara de vanligaste frågorna så att du slipper att googla efter dem! 

Vad är trosor som håller in magen? 

Det är ett plagg som är utformat som en trosa som går högre upp över midjan. Där sitter tyget åt lite mer och sätter kompression över magen och på så vis så hålls den in. Vissa modeller kan även göra låren smalare samt höften och rumpan bredare. 

Fungerar trosor som håller in magen? 

Ja! Det är det enklaste och snabbaste sättet att se smalare ut utan att det syns att man har någon form av shapewear på sig. Det är bara att ta på trosan och vips så ser man ganska stor skillnad! 

Varför ska man ha trosor som håller in magen? 

Den vanligaste anledningen att man köper denna typ av underkläder är att man helt enkelt vill se bättre ut och ofta till någon finare tillställning. Men det kan även användas för att ge stöd efter en operation eller på grund av ryggproblem. 

Vilken trosor som håller in magen är bäst? 

Detta är en väldigt svår fråga då alla har olika krav och behov. Alla modellerna på denna listan håller in magen väldigt bra, det viktiga är att du hittar en modell som passar in till de outfits du tänkt använda över trosorna. 

Är trosor som håller in magen sköna att ha på sig? 

Så länge man köper rätt storlek så är det skönt att ha dem på sig. Det som kan ge besvär är om man köper en modell som är för liten. 

Slutsats trosor som håller in magen

Det finns många olika modeller att välja på och vi har listat de modellerna vi tycker är bäst på marknaden idag. Det viktiga är att du väljer ett(eller flera) par som uppfyller dina krav och du känner dig komfortabel i. 

Du kanske även gillar: Shapewear Hip Dips – Bäst i Test

Lämna en kommentar