String shapewear – Bäst i test

Shapewear med string gör samma sak som vanliga shapewear, nämligen formar din kropp och håller den på plats. Men med string så döljer du även troskanten och det är därför string shapewear blivit så populärt! Vi har skrivit denna artikeln och listat snygga och bra modeller från amazon! 

SPANX Undie-tectable thong 

Spanx är det mest populära märket när det kommer till shapewear och det är inte så konstigt då de är vad de flesta konkurrenterna får mäta sig mot. Och Undie-tectable string är inget undantag. Den är tillverkad med ett extra brett och elastiskt midjeband samt har ett mjukt stöd för en VPL-fri effekt.

Användaromdöme: ”Den här stringen är perfekt för att öka ditt självförtroende när du bär en smal klänning. Den slätar ut min mage och mina kärlekshandtag utan att vara begränsande eller överdrivet tight. Den är också bekväm att bära i många timmar åt gången.”

Se alla de bästa plaggen från Spanx här

Stylebest Shapewear String Utan Rygg

Här får du en snygg bodysuit utan rygg, i string variant som har väldigt djur v-ringning och därför passar den perfekt under klänningar med bar rygg. Materialet är i stretch men håller ändå kroppen på plats trots att man rör sig enkelt och fritt i den.

Rubeyul String Korsett Utan Rygg

Här kommer en rygglös helkropps bodyshaper som ger dig möjligheten att visa upp både axlarna och ryggen men ändå ha shapewear på dig. Då detta är en modell som fungerar som en korsett så är fokuset av shapingen på magen och håller midjan smal. 

Se fler modeller med öppen rygg

All shapes of beauty String Shapewear

Detta  är ett par trosor med väldigt hög midja som håller dina mage på plats under dina kläder utan att det kommer att synas utåt. Trots att den fungerar väldigt bra för att hålla midjan smal så är den ändå smidig när man ska röra sig och skön att ha på sig, även under längre stunder. Detta är tack vare det mjuka materialet all shapes of beauty är tillverkad i. 

Yummie Womens Ultralight shapewear Thong 

Om du någonsin har provat en sömlös string vet du hur livsavgörande de kan vara. Med genomtänkta detaljer som ett halkfritt gummiband i midjan och lätt, bekväm kompression erbjuder det här alternativet magkontroll och smidighet som inte syns. Yummie finns i flera snygga färger att välja på. 

Användaromdöme: ”Mina favoritunderkläder i världen. Jag har bokstavligen köpt dem i alla färger eftersom det är de enda underkläderna som är bekväma nog att bära dagligen och som dessutom håller min lilla mage på plats. Jag känner mig så självsäker i passande kläder och klänningar när jag bär dessa!”

ShaperQueen 102 String 

Med ShaperQueen 102 String så slår du två flugor i en smäll. Dels är designen gjord för att du ska få hjälp med hållningen och tränas att vänja dig vid god hållning. Dessutom så gör den vad shapewear är till för, vilket såklart är att hålla midjan smal. Det är tack vare den höga midjan.

Vanliga frågor! 

Som vanligt i våra artiklar så har vi letat fram vanliga frågor som kunder har om produkterna vi listar på vår sida. Nedan har vi samlat och besvarat dem. 

Behöver du ha trosor under string shapewear? 

Nej, shapewear av denna typen fungerar som underkläder och du behöver inte ha något under. 

Kan man använda string shapewear varje dag? 

Ja, man kan använda det varje dag utan problem. Det vi rekommenderar är att man väljer en modell som är lite mjukare och som kanske inte har lika hård kompression så att det inte påverkar dig i det dagliga livet. Spara de lite mer potenta modellerna till viktiga tillställningar. 

Hjälper string shapewear min mage? 

Så länge man köper en modell som är bra (någon från denna listan) så fungerar string shapewear väldigt bra för magkontroll och passar perfekt att ha under dina andra kläder både till vardags och finare tillställningar. 

Gör Spanx modeller i string? 

Ja, Spanx gör shapewear i string. På denna listan har vi med Spanx Undi-Tectable String. 

Kan string shapewear ge mig en platt mage? 

Så länge man har på sig shapewear så hålls magen inne och midjan ser betydligt smalare ut. På längre sikt, om man använder det regelbundet så kan det bli bestående resultat som stannar även när man inte har något på sig. 

Vi rekommenderar: Shapewear BH – Bäst i test

Lämna en kommentar