Stringtrosor för träning – Bäst i test

Många kvinnor gillar att ha stringtrosor när de tränar, både för att det är ett bra alternativ utseendemässigt för att slippa troskanten under tighta träningsbyxor, men även för att det är skönt och att man känner sig rörlig i dem. Så självklart har vi testat fram den bästa stringtrosan att ha när du tränar! 

Danish Endurance Stringtrosa För Träning i Bambu

Danish Endurance har en ganska lång rad modeller vi tycker om, men deras stringtrosa i bambu är vår absoluta favorit, speciellt när man ska vara aktiv. Och det kommer inte som någon större chock då Danish Endurance är ett företag som inriktar sig på att göra lite sportigare underkläder och använder sig av atleter för att testa fram deras produkter. 

Varför vi tycker detta är den bästa stringtrosan för träning 

Det finns många anledningar till att tycka om denna trosa och nedan listar vi de saker som vi tycker är viktigast. 

Den är tillverkad i bambu: Om du inte har provat underkläder i bambu tidigare så har du missat något! Bambu är ett av de skönaste materialen att ha på sig vilket blir extra viktigt om man ska träna och vara aktiv.

Lite högre midja: Som du ser på bilden så är trosan lite högre i midjan och har ett lite bredare resårband i midjan. Detta gör att trosan sitter väldigt bra utan att kasa runt eller korva sig när du är aktiv. 

Modellen finns även med på vår lista över: Mjuka stringtrosor

Den är snygg: Många trosor som är designade för träning är inte speciellt snygga, men vi tycker att Danish Endurance är utformad på ett sätt som gör att den blir väldigt snygg. 

Väldigt bra recensioner på Amazon: Det är inte bara vi som tycker om trosan utan andra som letat efter en skön stringtrosa till träningen har gett trosan väldigt bra betyg. Hela 73% av alla kunder som köpt produkten har gett den 5 av 5 stjärnor. 

Kommer i 3-pack: Att köpa trosor i flerpack är betydligt mer prisvärt än att köpa dem enskilt och här får du tre par trosor för runt 250 kr, vilket i sig inte är det billigaste alternativet men det är ett bra pris för en trosa i bambu som är ett lite dyrare material. 

Slutsats

Gillar man att ha stringtrosor när man tränar så är detta en grym modell som sitter bra, är skön att ha på sig och kommer till ett bra pris. Vi säger köp! 

Vanliga frågor om stringtrosor för träning

Som vanligt har vi samlat ihop de vanligaste frågorna på ämnet artikeln handlar om, och nedan besvarar vi dem. 

Är stringtrosor bra när man tränar?

När man tränar är det viktigt att vara komfortabel och har trosor som är sköna att ha på sig. Gillar man stringtrosor så är det bra att ha dem. 

Varför använder gymtjejer stringtrosor? 

Av två anledningar, det ena är för att många tycker att det är skönt att ha på sig, det andra är att stringtrosor minskar risken för synliga troskanter genom åtsittande träningskläder. 

Varför använder kvinnliga idrottare stringtrosor? 

Allt från fotbollsspelare till friidrottare använder stringtrosor när de tävlar och många undrar varför. Svaret är väldigt simpelt och det är att mindre tyg på trosan, ger mindre tyg som är i vägen när man springer eller ska vara så rörlig som möjligt. 

Slutsats

Stringtrosor är en av de populäraste modellerna på underkläder så det är inte så konstigt att många vill ha det när man tränar. Vi har testat fram den bästa modellen, så nu är allt du behöver göra att beställa hem dem!

Du kanske även vill läsa om: Trosor för träning – Bäst i test

Lämna en kommentar