Trosor för träning – Bäst i test

När man tränar vill man att trosorna man har på sig är både sköna, sitter bra och går att dölja under sina träningskläder. I denna artikel kommer vi att lista de bästa trosorna för träning! 

Danish Endurance Trosor För Träning – Bästa briefs för träning 

Danish Endurance har specialiserat sig på att göra lite sportigare trosor som är både sköna, av hög kvalitet och prisvärda. Denna modell är en brieftrosa som passar väldigt bra för dig som vill träna och gillar att ha trosor med lite mer tyg. Modellen är sömlös vilket gör att de gör sig väldigt bra även under tights då de inte ger några troskanter. Modellen kommer i prisvärda 6-pack och du kan välja mellan det flerfärgade paketet på bilden eller ett med alla i svart.

Danish Endurance Trosor För Träning – Bästa bambutrosa för träning

Vi tycker att de skönaste trosorna görs i bambu, de är så himla mjuka och sköna att ha på sig vilket passar perfekt för dig som gillar att träna eller vara aktiv. Här får du en trosa som är ganska hög i midjan vilket gör att den sitter fantastisk bra, kombinerat med en snygg string som gör att det inte blir några troskanter även på åtsittande träningsbyxor. Bambutrosor är något dyrare, men här får man ändå ett 3-pack för vad vi anser är ett väldigt bra pris!

Puma Trosor För Träning – Bästa liten trosa för träning 

Puma är ett klassiskt märke inom sport och träning så det kommer säkert inte som en chock att deras trosor passar väldigt bra när man springer eller är på gymmet. Vi gillar trosan då den sitter väldigt bra, stabilt och skönt samtidigt som det är en modell vi tycker är väldigt snygg med den lite mindre stringen. Modellen kommer i 2-pack.

Du kanske även vill läsa om: Mjuka stringtrosor

Puyyds Trosor För Träning – Bästa trosor med magkontroll för träning 

Om du vill ha en trosa som hjälper dig att hålla in magen medans du tränar och ger lite extra stöd för core-musklerna så kan du sluta leta och slå till på Puyyds trosor. Modellen är en string över rumpan med en midja som går långt upp över magen där den hjälper till att forma magen. 

Chaoyi Trosor För Träning – Bästa trosor och matchande bh för träning 

Vill du ha ett set med matchande trosor och bh som passar perfekt för träning så är detta ett väldigt bra alternativ. Modellen är väldigt skön att ha på sig och trosan är en fräck string, medan bhn är lite mer tyg och är en riktig sport-bh som sitter stadigt. Setet är väldigt prisvärt, finns i tre storlekar och i en stor mängd färger, både lite mer diskreta och utstickande alternativ.       

Brubeck Trosor För Träning – Bästa boxertrosor för träning 

Brubeck är en färgglad boxertrosa som har en väldigt skön och stabil passform som passar perfekt till dig som tränar. Passformen är väldigt slimmad och plagget är som “second skin” vilket vi gillar när vi tränar då trosorna sitter på plats bättre. Modellen finns i två olika färger och tre storlekar att välja på. 

Slutsats 

Det är viktigt att vara komfortabel när man tränar och det ställer extra krav på trosorna man har på sig. Modellerna i denna artikel är alla väldigt bra alternativ, det enda viktiga är att välja en modell som du tycker är snygg och kommer att trivas i. Så välj ut din favorit och slå till!

Du kanske även vill läsa om: Stringtrosor för träning

Lämna en kommentar