Årets bikini – 2024

Varje år är det nya trender som gäller på stranden och i år är inget undantag. De senaste åren har stringbikinis blivit allt mer populära och efter att ha spenderat årets första varma dagar på stranden under en solsemester och sett vad kvinnor har på sig så verkar 2024 vara året då de blir mainstream! Så därför blir årets bikini en stringbikinin och nedan så recenserar vi två olika alternativ, det ena en fräck g-string och det andra en brasiliansk string

Sherrylo Årets Bikini – String bikini 2024 – Micro Bikini Trend 2024

Sherrylo är ett märke som finns med på de flesta listor med bikinis vi skrivit och vi är väldigt stora fan av de flesta av deras produkter. Denna modellen är vår favorit och en är en liten fräck bikini som passar perfekt inför sommaren 2024. 

Varför vi gillar bikinin – Bikini 2024

Anledningarna att vi gillar Sherrylo är många och nedan kommer vi att lista de största anledningarna som gör modellen till vår favorit!

Det är ett fräckt alternativ: Då det är en mindre bikini är den lite mer vågad men det är även det som gör att det är ett fräckt alternativ som sticker ut lite utan att vara för mycket. 

Få tanlines: En mindre bikini ger mindre tanlines och då midjebandet är smalt så kan man enkelt flytta runt det för att inte få några vita linjer runt midjan. Bikinin är även lite mindre på framsidan vilket är bra av samma anledning och inte bara för att det är snyggt.

Hög kvalitet: Kvaliteten är Sherrylos bikinis är väldigt hög och modellen är tillverkad av polyamid, spandex och nylon vilket gör den stretchig och komforten väldigt hög! 

Bra passform: Om man kollar på bilderna folk har lagt upp vid recensionerna på Amazon så ser man att det är en modell som passar väldigt bra på många olika kroppsformer. Materialet gör även att bikinin sitter stabilt även när man rör på sig eller badar. 

Det är en bikini för alla: Modellen finns i flera storlekar så de flesta kan hitta en storlek som passar och när det kommer till färgerna finns det en hel uppsjö av alternativ. Närmare bestämt hela 26 olika att välja på i varierande kulörer och kombinationer. Har man en kropp som är mellan två storlekar så kan man finjustera storleken på bikinin och det medföljer instruktioner om hur du går tillväga. 

Slutsats

En bikini i g-string är ett utmanande men väldigt fräckt alternativ och som vi nämnde i början av artikeln blir denna typ av bikinis allt mer populära på stranden och i år verkar vara året då de blir mainstream.       

Sherrylo årets bikini 2024 – Brasiliansk string 2024

Även vårt andra alternativ till årets bikini kommer från Sherrylo och vi älskar verkligen deras brasilianska bikini som dessutom kommer i tre snarlika modeller men med lite olika utformning (se bilderna nedan).

Varför vi gillar bikinin

Vi älskar brasilianska bikinis och det verkar som att extremt många andra känner likadant då det känns som praktiskt taget varannan person har en på sig och det är ett mer populärt alternativ än g-stringen. Anledningarna till att vi gillar modeller från Sherrylo är flera och de listar vi nedan.

Samma bikini i tre olika stilar: Vid en första anblick kan alternativen ovan se ganska lika ut, men om du tittar lite mer noggrant så så ser du att på den ena skiljer sig överdelen, på en skiljer sig banden genom att vara transparenta och sedan är det en traditionell brasiliansk modell. Vi älskar allihop men tycker att den med genomskinliga band är ett riktigt bra alternativ om man vill sola fram en snygg bränna.

Små tanlines: precis som med den första modellen vi hade i denna artikeln så får man väldigt små tanlines då det är en mindre bikini till storleken, dessutom kan man lätt flytta lite på banden vilket gör att brännan blir väldigt jämn.

Många storlekar och färger: Till två av modellerna ovan finns det en uppsjö av olika färger att välja på och det är dessutom bra med storlekar att välja på.

Slutsats

Denna typen av bikini är utmanande men inte så mycket som g-stringen vi skrev om tidigare i artikeln. Dessutom ligger de helt rätt i tiden och är det mest populära alternativet för kvinnor på stranden!

Hur vi kom fram till årets bikini 2024

Vi kom fram till denna modellen av två anledningar. Det ena är att vi faktiskt varit på stranden sista dagarna och sett vilken typ av bikinis som är populära just nu. Men vi har även sätt vad folk köper genom länkarna på denna sajten och även där är Sherrylo en populär modell!

Lämna en kommentar