Träningstights som formar rumpan – Bäst i test

Om du spenderar tid på gymmet är du säkert som många andra och vill se ditt bästa ut även när du är där. Av den anledningen har träningstights som formar rumpan blivit allt mer populära då de är ett enkelt sätt få rumpan att se mer välformad ut. Så självklart har vi dedikerat en artikel åt att lista ett gäng grymma träningstights som formar rumpan! 

Tuopuda Träningstights Som Formar Rumpan 

Om du läst våra andra artiklar om underkläder så är Tuopuda inget nytt märke för dig. Denna gången presenterar vi deras träningstights som vi tycker är väldigt snygga, sköna och ger rumpan ett snyggt lyft. Dessutom är de även slimmande över midjan när du har dem på dig. Materialet är av hög kvalitet och det finns ingen risk att man ser genom tightsen som annars ofta kan vara ett problem. Modellen finns i sex färger och tre olika storlekar för dig att välja på. 

Huangxing Träningstights Som Formar Rumpan

Många tights som formar rumpan är högt skurna och går upp ganska långt över midjan. Men Huangxing skiljer sig här genom att vara ganska lågt skurna och ändå ge ett bra resultat. Direkt när du tar på dig träningstightsen så lyfts rumpan med 15 %. Det låter kanske inte så mycket, men det blir stor skillnad på utseendet! Modellen finns från S till XL. 

WDBK Träningstights Som Formar Rumpan 

Vid en första anblick ser WBDK kanske ut som ett par vanliga träningstight i ett fräckt mönster. Självklart har de rumplyft då de finns med i denna artikeln, men det som gör att de sticker ut är att modellen har en ficka som är stor nog för telefonen och det är något vi saknar på många träningstights. Modellen finns i fyra färger och från storlek S upp till 2XL.

Kufoo Träningstights Som Formar Rumpan 

Kufoo är en grym modell för dig som vill ha korta träningstights men ändå få en lyftande effekt över rumpan. Modellen är dessutom högt skuren i midjan där den har magkontroll. Du kan välja på fyra färger och tre storlekar. 

Thrivinger Träningstights Som Formar Rumpan 

Denna modellen känner du säkert igen och har sett på gymmet tidigare och det är inte utan anledning. Det är helt enkelt en väldigt bra modell som sitter skönt, bra och är bekväm att träna i. Modellen har sömmen in mellan skinkorna och vad som kallas för “scrunch butt” vilket framhäver din naturliga form över rumpan. Dessutom är det ett väldigt prisvärt alternativ. Modellen finns i 5 färger och 4 storlekar. 

Slutsats

Träningstights som formar rumpan är ett väldigt enkelt sätt att lyfta sin look när man tränar och nu har du fått fem grymma alternativ presenterade för dig. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!     

Rekommenderad läsning: Skims shapewear

Lämna en kommentar