Bandeau bikini – Bäst i test

Bikinis där överdelen är utan axelband kallas för Bandeau bikinis. Denna typ av modell har en stor fördel jämfört med traditionella modeller och det är såklart att man inte får några tanlines över axlarna. Och då denna sorts bikini blivit allt mer populära så har vi självklart dedikerat en hel artikel åt ämnet! 

Lseeka Bandeau Bikini 

Vi börjar med en modell vi direkt älskade och det är en lite fräckare skuren modell som visar lite mer hud. Modellen går ganska högt upp på sidorna men lårbenen är fria vilket framhäver dina naturliga former. Toppen snöras bakom ryggen och sitter väldigt bra trots att det är en axelbandslös modell. Modellen finns i tre olika storlekar och 6 färger att välja på. 

Alzora Bandeau Bikini 

Alzora är en modell som har en överdel som är vikt vilket vi tycker ger ett ganska fräckt utseende. Dessutom är denna modellen push-up trots att den inte har några axelband vilket är ganska ovanligt. Men det vi gillar mest med modellen är att den finns att välja på i hela 43 olika färger, så här kan du garanterat hitta en färg som just du älskar! 

ELizoop Bandeau Bikini

Här kommer en läcker bikini som vid en första anblick kanske är något lika det första alternativet på listan. Men tittar man lite närmre så ser man att överdelen är rosettformad och har lite mer tyg. Men utformningen på trosan är ganska lik då den med går lite högre över höften. Materialet är väldigt mjuk och skönt att ha på sig, dessutom torkar det väldigt snabbt efter ett dopp i vattnet. Modellen finns i tre färger och från storlek S till XL.

Seafolly Bandeau Bikini 

Bikinis med ett tunt band med snörning på sidorna är väldigt populära och det är just vad Seafolly är. Det är en bikini med lite mer tyg över trosan men som ändå får ett fräck utseende tack vare just de tunnare banden på sidan. Vi tycker detta är en väldigt snygg modell som passar de flesta!  

Estink Bandeau Bikini 

Estink är en modell för dig som vill ha en mönstrad underdel och en enfärgad överdel, och alla tre färgalterntiven är i denna typ av kombination. Bikinitrosan är V-formad och överdelen är en tube-top. 

My Sexy Bikini Bandeau Bikini 

För dig som gillar bikinis med stringtrosa så är My Sexy Bikini en riktig vinnare! Här får du en snygg bikini som är lite mer utmanande än de övriga på listan, även om vi inte tycker att den på något sätt blir för mycket. Vi rekommenderar att titta på bilderna på länken nedan för att se om det är en modell för dig! 

Slutsats

Nu har vi listat några väldigt snygga bandeau bikinis för dig att välja på, så det enda som återstår är för dig att välja ut din favorit och slå till!  

Du kan även läsa om: Super push-up bikini

Lämna en kommentar