V-formad Bikini – Bäst i test

V-formade bikinis har blivit väldigt populära och är ett måste i varje sommargarderob! Det som gör att modellen sticker ut är att bikinitrosan är väldigt högt skuren på sidorna vilket framhäver dina naturliga former betydligt mer än andra typer av bikinis. Vi har listat ett gäng fräcka alternativ nedan! 

Tuduz V-Formad Bikini

Vårt första alternativ på listan kommer från Tuduz och är en väldigt fräck bikini i tanga format. Men trots detta så är den inte speciellt utmanande till storleken utan har tillräckligt med tyg för att de flesta ska känna sig bekväma med alternativet, men har gett modellen tunn kant för att göra den lite fräckare än vanliga bikinis.

CheChury V-Formad Bikini 

Detta är en väldigt v-formad string från CheChury som är ett återkommande märke på våra listor. Modellen finns i fem snygga färger och vi låter bilderna säga resten!

Day 8 V-Formad Bikini 

Här kommer en av våra absoluta favorit bikinis vi testat! Det är ett väldigt sexigt alternativ i det tidlösa leopardmönstret. Modellen är en tanga där man kan dra upp sidorna väldigt högt för att få en snygg v-form. 

Sofsy V-Formad Bikini   

Denna modellen från Sofsy har varit med på en annan av våra listor så det är en modell vi verkligen gillar! Denna är lite mindre på framsidan än baksidan där den täcker lite mer. Den är även väldigt högt skuren för att maximalt framhäva sina naturliga former! 

Sherrylo V-Formad Bikini 

Vill man ha en extremt liten och väldigt utmanande bikini så är denna modell för dig! Den har en väldigt liten string och bara en liten triangel på framsidan medan man kan få upp banden högt på sidorna. 

TDEOK V-Formad Bikini

Här är en väldigt traditionell V-formad bikini och kanske den typen med V-form man oftast ser när man är på stranden. Modellen finns i 4 snygga och ganska diskreta färger för dig att välja på!

Unfairzq V-Formad Bikini

Till skillnad mot modellen ovan så kommer man att sticka ut betydligt mer med Unfairzq’s bikini som både är lite mindre i trosan och sticker ut på det viset, men även finns i fem färgglada alternativ. 

Generic V-Formad Baddräkt

Om man verkligen vill synas så kan detta alternativet vara helt rätt för dig! Detta är till skillnad från de andra modellerna på listan en baddräkt eller one piece som en del kallar det. Modellen är verkligen V-formad i fronten och ger en sexig look till den som bär plagget. 

Du kanske även vill läsa denna artikeln.

Lämna en kommentar