Super push up bikini – Bäst i test

Om du vill ge dina bröst ett bra lyft när du är på stranden så är den bästa lösningen super push-up bikinis. Men det är svårt att hitta modeller som faktiskt lever upp till förväntningarna. Som tur är så har vi testat fram ett gäng grymma modeller som vi presenterar nedan i denna artikel. 

Tofern super push-up bikini

Tofern är en liten nätt push-up bikini som ger oväntat stora resultat över bysten. Dels är det för att kuporna omfamnar brösten på ett bra sätt och den andra är de dubbla axelbanden som gör att bikinin sitter stadigt. Trosan är något mindre än en traditionell bikini men ändå inte en string utan vi tycker att det är ett väldigt smakfullt alternativ. Du kan välja på fyra olika mönstrade färgkombinationer. 

Cupshe super push up bikini

Cupshe finns med på många av våra listor över bikinis och vi tycker att de gör väldigt många bra modeller. Denna super pushup är inget undantag utan det är en bikini som ger väldigt stora resultat över bysten och man ser en tydlig skillnad mellan Cupshe och vanliga bikinis. Trosan är en helt vanlig bikinitrosa och överdelen är prydd med en knut mellan brösten för ett läckert utseende.

Sherrylo super push up bikini string 

Om man gillar lite fräckare bikinis och vill ha en modell som ger ett bra lyft för bysten behöver man inte kolla längre än denna bikini från vårt favoritmärke Sherrylo. Här får du en bikini med en överdel som är i racerback och är korsad på framsidan vilket gör att bikinin sitter extra stadigt, även vid fysisk aktivitet. Bikinitrosan är en brasiliansk string som är väldigt populär just nu! Vill du ha ett lite mer fräckt och vågat alternativ är detta helt klart modellen för dig. 

Se fler stringbikinis här!

Focia Super Push Up Bikini 

Focia är en bikini som med är lite fräckare. Den är väldigt hög i midjan vilket gör att höften framhävs på ett sexigt sätt och man ser längre ut, samt att modellen är i string för att rumpan ska synas på ett helt annat sätt än en traditionell bikini. Modellen har en ganska bra push-up även om resultaten inte är störst på listan så gör bandet som sitter precis under bysten att man får ett bra resultat oavsett storlek på brösten.    

Yjing super push-up bikini

Om man kan tänka sig en bikini som har lite mer tyg men ändå har ett vad vi tycker är ett fräckt utseende så är Yjing svaret. Överdelen har en ordentlig push up som gör att din byst ser betydligt större ut. Bikini trosan är med lite större och finns i tre olika mönstrade alternativ, medan överdelen bara finns i svart. 

Yjing super push up bikini 

Yjing får vara med direkt igen och denna modell skiljer sig lite från modellen ovan även om resultaten är väldigt stora även här. Det som skiljer är att denna modellen har betydligt mindre tyg, men tack vare en ordentligt uppbyggd överdel så får man ett stort lyft som verkligen märks och trosan är lite mindre då den är en rätt standard storlek för en bikini. Modellen finns i två olika färger att välja på. 

Slutsats

En super push-up bikini kan inte riktigt jämföras med en super push-up bh då en bikini måste vara lite annorlunda uppbyggd för att fortfarande se väldigt snygg ut på stranden. Men man kan ändå köpa modeller som ger ett bra resultat och det är just sådana modeller vi listat i denna artikel. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till! 

Lämna en kommentar