Baddräkt som håller in magen – Bäst i test

Sommarsäsongen med dagar på stranden närmar sig med stormsteg och kanske har till och med några av er läsare redan spenderat ett par dagar på stranden. Självklart är det så att man vill se sitt bästa ut även där och gillar man baddräkter och vill ha en modell som dessutom hjälper till att hålla in magen så har du hamnat på rätt artikel! Här presenterar vi ett gäng snygga baddräkter som håller in magen. 

Cupshe baddräkt som håller in magen

Här kommer en snygg baddräkt som håller in magen från företaget Cupshe. Det är ett märke som vi tycker mycket om och de finns med på andra listor vi skrivit tidigare om bikinis. Denna modell är en ganska traditionell baddräkt till utformningen, men skiljer sig åt genom att hålla in magen och genom att vara skrynklig över midjan vilket även det gör att man ser smalare ut. Modellen finns i 13 olika färger att välja på och från storlek S till XL.

Vi rekommenderar: Strumpbyxor som håller in magen – Bäst i test

Generic baddräkt som håller in magen 

Här kommer ett väldigt elegant alternativ som både håller in magen och är designad så att man kan knyta den på framsidan för extra resultat. Dessutom är det en lite sexigare modell som visar lite mer hud över rumpan och har en djupare ringning på framsidan. Kombinera denna baddräkten med en snygg sommarhatt så blir du snyggast på stranden! 

Threma baddräkt som håller in magen 

Här kommer en väldigt fräck modell från märket Threma som även finns med på vår lista över sexiga baddräkter. Denna modell är lite smalare på framsidan vilket framhäver dina lår och höfter på ett väldigt läckert sätt. På baksidan är baddräkten en snygg string som är lite mer utmanande än de andra modellerna på listan. Du kan välja på rosa eller svart, men vi bara älskade den rosa! Vi tycker även att denna modellen ger ett bra resultat över magen utan att tumma på komforten. Modellen finns från storlek S till XL. 

Rekommenderad läsning: Träningstights som håller in magen

Cupshe blommig baddräkt som håller in magen 

Cupshe får vara med en gång till på listan och denna gång med en baddräkt som är blommig över bysten och axlarna, medan den är enfärgad på resten av baddräkten. Modellen har en god formande effekt över magen och där har den även ett skrynkligt tyg för att hjälpa till än mer. Vi tycker att detta är en kanonmodell där du kan välja på en rad olika färgkombinationer!

Aobiono baddräkt som håller in magen

Aobiono är en baddräkt som finns i tre snygga färger att välja på, den blåa på bilden, en vinröd och en klassisk svart färg. Modellen i sig sticker ut lite genom att ha inslag av nät vilket vi tyckte gav en väldigt fräck och lite unik look på ett plagg som annars ofta är väldigt lika varandra. Den avsmalnande effekten över midjan är väldigt bra med Aobiono och vi tycker att detta är ett väldigt bra alternativ. 

Slutsats

Nu har du fått fem snygga baddräkter i lite olika stilar att välja på. Alla modellerna håller in magen och det gör det bra. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och göra en beställning! 

Rekommenderad läsning: Linne som håller in magen

Lämna en kommentar