Bikini som torkar snabbt – Bäst i test

Bikinis som torkar snabbt har ofta ett tunnare tyg som gör att de även släpper igenom solens strålar och ger en jämnare solbränna. Ett annat alternativ är helt enkelt att ha en mindre bikini då även de torkar snabbare då det inte är lika mycket tyg som ska bli torrt. Vi kommer att rekommendera lite olika alternativ som alla fungerar väldigt bra! 

Sherrylo Bikini Som Torkar Snabbt – Snabbast torkande bikini

Den absolut snabbast torkande bikinin kommer från vårt absoluta favoritmärke, Sherrylo. Denna modell är inte för alla då den är väldigt tunn som gör den ganska transparent, speciellt när den blir blöt efter ett skönt dopp i vattnet. Men vill man ha en bikini som släpper igenom mycket sol och torkar snabbt så är det den bästa modellen. 

Ducomi Bikini Som Torkar Snabbt – Brasiliansk modell

Vi älskar denna typen av bikini och tycker att det är ett väldigt fräckt alternativ att ha på stranden. Och efter att ha varit där de första dagarna för säsongen så verkar många hålla med då det är en väldigt vanlig typ av bikini. Det som gör att modellen sticker ut lite extra är att midje och axelbanden är genomskinliga för att släppa igenom solen, men det gör även utseendet lite extra fräckt genom att verkligen framhäva dina konturer. Modellen torkar dessutom snabbt tack vare att det är en mindre bikini i string och att tyget är skrynkligt vilket gör att mer luft kommer in och bikinin torkar snabbare. 

Viottiset Bikini Som Torkar Snabbt – Hög midja 

Här kommer en väldigt snygg bikini som torkar snabbt från märket Viottiset. Även de finns med på flera av våra listor om bikinis. Denna modellen har lite mer tyg än alternativen ovan, men den har ändå en väldigt snygg look som vi tycker sticker ut lite. Det kommer från att den är högt skuren över låren vilket tydligt framhäver dina naturliga former på ett väldigt snyggt sätt och får dina ben att se längre ut. Tyget på modellen är lite tunnare, men inte så tunt att man ser igenom utan helt lagom om man vill ha en snabbtorkande bikini. 

Sherrylo Bikini Som Torkar Snabbt – Snabbtorkande stringbikini

Sherrylo är som sagt vårt favoritmärke så det kommer säkert inte som någon chock att de får vara med på listan en gång till. Denna gången med en lite mer utmanande bikini i string som torkar väldigt snabbt tack vare både storleken och materialen den är tillverkad i. Modellen finns i en uppsjö av olika färger, närmare bestämt 26 stycken olika att välja på. 

Tuopuda Bikini Som Torkar Snabbt – Bikini i nylon 

Tuopuda är en mer traditionell bikini till utseendet som är tillverkad till 82 % nylon för att den ska torka snabbt och 18 % elastan för att den ska vara skön att ha på sig och att den ska sitta bra. Modellen är lite lägre skuren i midjan och överdelen har push up. Du kan välja på 6 olika färger och storlekar från S till 2XL.

Slutsats

Att ha en snabbtorkande bikini är både skönt och hygieniskt. Här har du fått fem väldigt snygga och snabbtorkande modeller att välja på, så nu återstår bara att beställa hem din favorit!      

Du kanske vill läsa om: Slingshot bikinis

Lämna en kommentar