Exklusiva underkläder – Bäst i test

Exklusiva underkläder passar till lite finare tillfällen eller speciella händelser när man verkligen vill se sitt absolut bästa ut eller överraska sin partner på ett sexigt sätt. Därför har vi gjort den enkelt för dig och sammanställt denna lista där vi presenterar ett gäng väldigt snygga underklädesset som ser lite mer exklusiva ut, men utan att ha en exklusiv prislapp!

Estink exklusiva underkläder 

Estink är ett set där det ingår push-up bh, en sexig g-string, strumpebandshållare och strumpeband som finns i fyra olika färger. Vi älskar både den lila färgen på bilden och den rosa som du kan se på länken nedan. Båda färgerna har spetsklädda kanter vilket lyfter looken ännu ett steg! 

Estink finns även på vår lista över: De bästa lingerie

Evelife exklusiva underkläder 

Vi älskar denna modellen från Evelife och det gör andra kunder på Amazon med då betygen är 4,5 av 5 stjärnor och modellen är en Amazon bästsäljare. I setet ingår överdelen som är lite större och har remmar som går ner till strumpebanden och självklart ingår den matchande trosan med t-rygg. Hela plagget är i spets så det är lite lagom transparent. Om du skulle vilja ha en lite mer diskret färg än den på bilden så finns det hela 10 olika alternativ och storlekarna går från S upp till 2XL.

Du hittar även denna modell på vår lista över: Erotiska underkläder – Bäst i test

Rs Love exklusiva underkläder 

Ett set med BH, stringtrosor och strumpebandshållare (strumpeband ingår inte) i en snygg transparent röd färg går alltid hem hos din partner och kommer att vara en uppskattad överraskning. Modellen finns i tre färgalternativ till och storlekarna går även här från S till 2XL.

Cuwtheugwg exklusiva underkläder 

Bortser man från det fula namnet på märket så hittar man en riktigt fräck modell med exklusiva underkläder som skiljer ganska mycket från andra modeller på marknaden även om det är ett set med push-up bh, stringtrosa, strumpebandshållare och strumpeband precis som många av de andra alternativen. Men här är remmarna bredare, tyget är väldigt transparent och vi gillar kedjorna som sitter på flera ställen på modellen.  

Aranmei exklusiva underkläder 

Denna modell kan man hitta på flera av våra listor med underkläder som är av denna typen och vi älskar modellen då den ser väldigt exklusiv ut utan att vara för mycket. Setet är i tre delar och man får med BH, stringtrosor och strumpebandshållaren. Däremot ingår inga strumpeband eller strumpbyxor. Vi tycker att den svarta färgen är väldigt elegant, ännu mer i verkligheten. Men om man vill så finns modellen även i vitt, rött och mörkblå färg. 

Slutsats

Det finns ganska många olika modeller att välja på, men vi har plockat fram ett gäng som ser väldigt bra ut även när man får hem dem i verkligheten. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till!

Rekommenderad läsning: Lyxiga underkläder set – Bäst i test

Lämna en kommentar