Söta underkläder – Bäst i test

Alla garderober behöver flera uppsättningar med underkläder som ser olika ut och passar till olika tillfällen och outfits. I denna artikel kommer vi att lista ett gäng olika alternativ med söta underkläder för dig att välja på! 

Ow Intimates – Söta trosor

Ow Intimates är en söt stringtrosa i rosa som vi gillar väldigt mycket av flera anledningar och vi gillar den så mycket att den finns med på många av våra listor. Den största anledningen är såklart att det är en modell som är väldigt snygg och ser elegant ut med en smakfull string och ett tunt midjeband. Men vi gillar även att den är extremt skön att ha på sig och det är till stor del för att trosan är tillverkad till 68% i bambu. Modellen finns i 5 olika storlekar och för perfekt passform så kan man finjustera storleken på midjebandet. 

Gossard – Söt Bh 

Gossard är en BH i en läcker rosa färg som är både söt och sticker ut lite. Modellen är tillverkad i ett stretchigt spetsmaterial som gör att passformen blir väldigt bra och BHn är väldigt skön att ha på sig. Modellen har frontfäste upp till storlek G, men storlekarna går upp till J och på H till J sitter fästet på baksidan av BHn. 

Rekommenderad läsning: Push-up bh spets – Bäst i test

Estink – Söta underkläder set 

Estink är ett av våra favoritset med underkläder och det ser väldigt exklusivt ut. Setet är i fyra delar med bh, stringtrosor, strumpebandshållare och lårband inkluderat. Lårbanden är helt i spets, medan resten av setet är i ett lite glansigt tyg med kanter i spets som matchar lårbanden. 

Shekini – Sött set bh och trosor

Vill du ha en uppsättning söta underkläder som fungerar lika bra under dina vanliga kläder som vid heta stunder med din partner så är Shekini ett grymt alternativ. BHn kan bäras olika sätt då man kan justera hur remmarna sitter och bära dem båda vanligt som på bilden, som korsrygg eller helt utan remmarna. Både trosorna och BHn är i ett sött spetstyg och de matchar varandra väldigt snyggt. Modellen finns i elva olika färger att välja på om du inte gillar den blåa på bilden! 

Aranmei – Sött lingerie

Här kommer en söt lingerie body som är väldigt snygg, speciellt gillar vi modellen i den rosa färgen på bilden men modellen finns i totalt 8 färger att välja på. Hela plagget är tillverkat i ett sött spetstyg och överdelen hålls uppe genom ett axelband som är korsryggat på baksidan. 

Du kanske även är intresserad av: Stayups

Rs Love – Sött nattline 

Även nattlinnen går under kategorin underkläder och självklart var vi bara tvungna att ta med detta väldigt söta nattlinne från Rs Love på listan! Det är tillverkat i en kombination av mesh och spets vilket ger nattlinnet en väldigt söt och elegant look utan att tumma på komforten. Till setet ingår en matchande g-string som vi tycker gör sig väldigt bra till nattlinnet. Vi bara älskar den rosa färgen på bilden, men det finns 5 färger till att välja på!

Slutsats

Som du märker finns det en lång rad olika modeller på söta underkläder att välja på, men vi har valt ut modeller som gör sig väldigt bra även i verkligheten, är av hög kvalitet och bra prissatta. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit från listan och slå till på dina nya och söta underkläder!

Rekommenderad läsning: Lingerie

Lämna en kommentar