Stringtrosor bomull – Bäst i test

Bomull är det vanligaste och mest populära materialet på stringtrosor så det är inte konstigt att det blivit många kvinnors favorit då det är ett material som är skönt mot huden och andas bra. Självklart har vi dedikerat en hel artikel åt att lista de bästa stringtrosorna i bomull! 

Calvin Klein Stringtrosor Bomull – Det mest köpta alternativet 

Detta är det mest köpta och populära alternativet när det kommer till stringtrosor i bomull. Självklart pratar vi om Calvin Kleins väldigt sköna, trendiga och snygga stringtrosa som kommer i 3-pack. Det finns inte så mycket mer att tillägga då de flesta redan vet vad man får med deras trosor. De är dock dyrare än de andra alternativen på listan och med Calvin Klein betalar du en del extra för märket. 

Innersy Stringtrosor Bomull – Ett mer prisvärt alternativ 

Innersy är ett märke som de flesta inte hört talas om innan och det är inte så konstigt då de gjort intåg på den Svenska marknaden när Amazon kom hit. Men här får du en väldigt skön och enligt oss snygg stringtrosa som kommer i 5-pack. Du kan välja på två olika paket med stringtrosor i olika färger. 

Sunm Boutique Stringtrosor Bomull – Modell i spets

Om du gillar stringtrosor, bomull och spets så kan du sluta leta och klicka hem ett prisvärt 6-pack med dessa stringtrosor från Sunm Boutique. Midjebandet är brett och helt gjort i spets, medan resten av trosan är i ett bekvämt bomullsmaterial som andas väl när man har trosorna på sig. Här får du en elegant och skön trosa till ett väldigt bra pris och som finns i flera snygga färger att välja på!

LadyMelex Stringtrosor Bomull – Gstring i bomull 

För dig som gillar g-stringar som är lite nättare och inte har så mycket tyg så är detta ett ypperligt alternativ från LadyMelex. Bandet runt midjan är smalt, stringen lite mindre och trosan ger ett läckert intryck när man har dem på sig. Precis som de andra modellerna på listan kommer modellen i flerpack och denna gången får du 5 par stringtrosor i bomull för runt 200 kr vilket vi tycker är ett bra pris! 

Koemcy Stringtrosor Bomull – T-back i bomull 

Koemcy är en trosa för dig som vill ha en väldigt smal string och modellen passar till exempel ypperligt under en åtsittande klänning när man vill undvika synliga troskanter. Även midjebandet är smalt och diskret, medan fronten är lite större och gjort i bomull för att trosorna ändå ska vara bekväma att ha på sig. Modellen kommer i 5-pack till vad vi tycker är ett bra pris. 

JackLoveBriefs Stringtrosor Bomull – Mest värde för pengarna

Detta är ett extremt prisvärt alternativ där du får hela 12 par bommulsstringar för lite över 200 kr vilket minst sagt är svårslaget när det kommer till värde för pengarna. Speciellt då trosorna även håller hög kvalitet och är sköna att ha på sig. Modellen finns i tre olika färgalternativ, men vi tycker att den på bilden var överlägset snyggast. 

Slutsats

Stringtrosor i bomull finns i en lång rad olika varianter och modeller men vi tycker att vi lyckats bra med att presentera snygga, sköna, högkvalitativa och väldigt prisvärda modeller i denna artikel. Så nu återstår bara för dig att välja ut dina favoriter!     

Se vår lista med: Trosor – Bäst i test

Lämna en kommentar