Glittrig bikini – Bäst i test

Gör dig redo inför sommaren med en av de senaste bikinitrenderna vilket är glittriga bikinis. Tack vare att diverse celebriteter har lagt ut bilder på sociala medier i glittriga bikinis så har det blivit allt mer populärt, så populärt att vi bestämt oss för att dedikera en artikel år dem! 

Chasing the dream glittrig bikini 

Här kommer en fräck glittrig bikini från märket Chasing the dream som vi verkligen gillar! Modellen finns i fyra olika färger som alla är glittriga och vi gillade ärligt talat alla färgerna. Modellen är v-formad och går långt upp på sidorna och passar perfekt till dig som vill ha en glittrig bikini som framhäver dina naturliga former. 

Babaozhouhe glittrig bikini

Här kommer ett alternativ för dig som vill ha en lite mer döljande bikini som dessutom är ganska hög i midjan. Det kommer göra att du får en något mer slimmad look. När det kommer till färgerna så finns modellen i 7 alternativ som alla glittrar. 

Aobiono glittrig bikini 

Här kommer en modell som även finns med på en lista vi gjort med metallic bikinis och vi gillar verkligen modellen. Den finns i tre snygga färger som alla är metallic och glittriga och är något mellanting mellan båda sakerna. Modellen är en traditionell bikini med snörning på sidorna. 

Kristall bikini glittrig

Detta alternativet sticker ut genom att både vara glittrig i flera fräcka färger, samt att modellen har smycken över magen (se bild). I övrigt är det en ganska traditionell bikini till utformningen. 

Ingvy glittrig bikini

Ingvy glittrig bikini är säkert en modell som ser bekant ut när du ser bilden på den och det är inte så konstigt då vi ser denna typen av bikini hela tiden på sociala medier. Det är främst BHn som glittrar samt på sidan av bikinitrosan. Modellen är i tanga för en fräck passform. 

Vmbbbc glittrig bikini

Här kommen en brasiliansk bikini som glittrar ordentligt. Denna modellen har väldigt tunna snören är högt skuren för att dina kurvor verkligen ska framhävas. Denna modellen glittrar mycket och är inte för den som vill vara diskret. Du har hela 16 olika färger att välja bland så du kommer garanterat att hitta en modell som passar just dig. 

Glittrig bikini – Köpguide

Innan man köper en glittrig bikini bör man noggrant tänka igenom några saker för att det ska blir rätt för just dig och dina behov. Så vi har listat några punkter för dig att tänka igenom och ha i beaktning! 

Vill du sticka ut: Glittriga bikinis sticker ut mer än vanliga färger oavsett vilken modell du väljer och det måste såklart kännas rätt för att just sticka ut. Om inte så kanske inte detta är den typen av bikini som du ska inrikta dig på. 

Modell: Vill du ha en bikini som döljer mycket hud eller vill du ha en liten nätt modell i string? Eller något däremellan. Oavsett vad så är det viktigt att du tänker igenom det innan du köper för att du ska köpa en modell som är rätt för just dig och som du kommer att trivas i på stranden. 

Passform: Denna punkten är sammanknuten med den ovan då det är viktigt att du väljer en modell som du vet kommer att sitta bra på just din kropp, vi är alla trots allt olika. Men som tur är finns det bikinis för alla. 

Storlek: Inget förstår en snygg bikini mer än att den inte sitter som den ska så det är viktigt att man köper en i rätt storlek. På amazon som vi länkar till finns det ofta en storleksschema bland bilderna på bikinin om tillverkaren bistår med ett. 

Slutsats

Vi gillar glittriga bikinis och tycker att det är något som alla passar i, det viktiga är att man även trivs i det. Vi har listat ett gäng riktigt snygga alternativ så nu är det bara för dig att välja vilken modell och färg du vill ha och slå till för att göra dig redo inför sommaren!  

Se bikinis för dig med stora bröst!

Lämna en kommentar