Shapewear som fungerar – Bästa modellerna

Shapewear finns i en väldigt stor mängd olika varianter, modeller och till olika kroppsdelar, men alla fungerar inte så bra som man önskar. I denna artikeln lyfter vi fram de shapewear som verkligen fungerar bra! 

Yianna midjetränare – Shapewear som fungerar 

Den kanske mest klassiska typen av shapewear är midjetränare i formen korsetter. De har fungerat i en bra bit över hundra år och kommer alltid att göra det. Yianna är enligt oss det bästa alternativet då den även har ett väldigt bra pris men vill du se fler alternativ så har vi dedikerat en hel artikel till denna typen av shapewear, den hittar du här.  

Det som gör att Yianna är ett så bra alternativ är att den har ett kompressionssystem som man stegvis kan öka spänningen över midjan på då det finns tre rader med krokar. Det gör att man över tid kan få en smalare och smalare midja. Denna typen av shapewear kan dessutom ge resultat som stannar kvar även när man inte har plagget på sig. Men det kräver kontinuerlig användning under längre tid. Modellen kan användas både vid träning och till vardags under dina vanliga kläder tack vare en design som är lätt och skön att ha på sig även under längre stunder vilket är ganska ovanligt med denna typen av shapewear. 

Slutsats

För snabba resultat som på sikt kommer att stanna kvar så är denna typen av shapewear det bästa alternativet. Man kan ha den under sina vanliga kläder, men om man vill ha något att använda då och då på finare tillställningar så tycker vi att det finns andra alternativ som är bättre och enklare att dölja under mer utmanande kläder. 

ShaperX Body – Shapewear som fungerar  

Shaperx är en body och ett shapewear som vi tycker fungerar bra och mer än hälften av alla kunder som köpt en ger den 5 av 5 stjärnor på Amazon så det är många som håller med. Fördelen med denna typen av shapewear är att man inte bara får kompression över midjan utan över stora delar av kroppen och brösten får sig ett lyft. 

Materialet är mjukt och skönt att ha på sig trots att modellen ger en bra formande effekt så länge man köper en storlek som passar bra. Så var noga med att kolla storleksguiden som finns på länken nedan. Modellen är dessutom i string vilket gör att man slipper att troskanten syns och modellen passar bra att ha under även när man har tighta klänningar eller liknande plagg på sig. 

Slutsats

Vi gillar denna typen av shapewear då de är mångsidiga och man får bra resultat över stora delar av kroppen. 

MaNMaNing – Shapewear som fungerar 

Detta är en modell som finns med på ett par av våra andra listor och är en modell som vi verkligen älskar och tycker är sjukt snygg. Den fungerar som en korsett genom att ge bra kompression över midjan för en avsmalnande effekt, men även genom att lyfta brösten och hålla dem stadigt på plats. Men anledningen att vi älskar denna modellen är att man kan använda den både under andra kläder och som eget plagg utan någon över då den är väldigt snygg i sig och ser inte ut som shapewear. Modellen finns i 4 olika färger att välja på! 

Slutsats

Ett snyggt smidigt alternativ som kan användas både i självt eller under andra kläder. Vi rekommenderar och säger köp! 

FeelinGirl – Shapewear som fungerar 

Här kommer en body till som fungerar väldigt bra. Precis som andra modeller av denna typen så får man effekt över midjan, lyft byst och modellen passar perfekt att ha under dina vanliga kläder. Denna modellen går dessutom ner över låren vilket gör att du kommer få en lyftande effekt över rumpan och ge dig den eftertraktade timglasfiguren. 

Slutsats

En grym shapewear som fungerar i många olika sammanhang. 

FeelinGirl – Shapewear som fungerar 

Här kommer ännu ett alternativ från FeelinGirl som fungerar väldigt bra för midjan och rumpan. Denna modellen går från låren till precis under brösten. Det gör att du kommer få ett rumplyft, smalare midja och ett lyft på brösten i en modell som är ganska liten och passar under de flesta vanliga outfits. 

Slutsats

Vill man ha mycket resultat från ett plagg som är lätt att dölja under sina vanliga kläder så är detta ett grymt alternativ som fungerar väldigt bra! 

Sure you like – Shapewear som fungerar 

Denna tappningen av shapewear är utformade som ett par underkläder och fungerar väldigt bra. Denna typen kommer att forma till midjan men samtidigt ge rumpan ett lyft och framhäva höfterna för en kurvig look. 

Slutsats 

Ett shapewear som fungerar väldigt bra i en liten smidig form som är lätt att ha under dina vanliga kläder. 

Shapewear som fungerar – Att tänka på 

Alla plaggen i denna artikeln fungerar väldigt bra och det viktiga för dig är att välja den typ som passar bäst till dina mål med plagget. För en smalare midja fungerar alla alternativen även om Yianna som är högst upp i artikeln kommer att ge det bästa resultatet, men det alternativet kommer inte att hjälpa till med någon annan kroppsdel. Så det är viktigt att du väljer den formen som kommer ge dig det du behöver. Det andra är att man är noggrann med storleken, tar man en modell som sitter för hårt så kommer man inte vilja ha på sig sitt shapewear under långa stunder då det blir okomfortabelt, men en för löst sittande storlek kommer inte ge dig resultaten du är ute efter. 

Därför är det viktigt att kolla tillverkarens storleksguide som oftast finns bland bilderna du kommer till när du trycker på länkarna.  

Du kanske även gillar vår artikel om: Shapewear korsetter

Lämna en kommentar