Gördlar som håller in magen – Bäst i test

Gördlar som håller in magen kommer i lite olika tappningar och modeller, därför har vi skrivit denna artikel där vi presenterar de olika alternativen du har att välja på. 

Niwicee gördel som håller in magen string 

Det kanske mest diskreta alternativet när det kommer till gördlar som håller in magen är en stringtrosa med gördel. Och det är just vad du får med Niwicee som går högt upp över midjan men har en snygg string som gör att du slipper oönskade troskanter även under åtsittande kläder.

Du kanske även är intresserad av denna artikeln

Cmtop gördlar som håller in magen 

Vill du ha lite större effekt och kompression över en större yta av kroppen men ändå ha ett diskret alternativ så är Cmtop ett grymt alternativ! Här får du gördlar som håller in magen som börjar redan nere på låren där du får en avsmalnande effekt, för att sedan ge en lyftande effekt på rumpan och såklart så håller modellen in magen väldigt bra. Modellen går ganska högt upp över midjan vilket betyder stora resultat. Modellen finns dessutom som väldigt prisvärda 2-pack! 

Better Angel gördlar som håller in magen

Better Angel är en modell som bara täcker midjan och går inte ner som ett par trosor gör likt de andra modellerna. Även detta är ett diskret alternativ, men på grund av utformningen så går det högre upp över midjan vilket i sin tur ger resultat högre upp på magen. 

YaShaer gördlar som håller in magen

YaShaer skiljer sig ordentligt från de andra modellerna på listan genom att se ut som ett par vanliga trosor som bara går lite högre upp över midjan. Denna modellen är inte designad för maximala resultat utan snarare för att se ut som vanliga trosor och vara sköna att ha på sig. Men självklart får man resultat, men bara över den nedre delen av magen och de är inte så stora som med de andra modellerna på listan. Detta är en modell som passar perfekt för dig som vill ha en gördel som håller in magen varje dag. Modellen kommer i ett väldigt prisvärt 5-pack!

Slimbelle gördel som håller in magen 

Slimbelle är ett märke som är väldigt omtyckt av oss och finns med på flera listor, och det är såklart för att deras produkter helt enkelt är väldigt bra och sköna! Denna modell formar låren, lyfter rumpan och håller in magen. Så man får väldigt bra resultat med denna gördel. Nederdelen över låren är dessutom i spets för att ge en snygg look. 

Att tänka på innan man köper en gördel som håller in magen 

Egentligen är det två saker vi tycker är väldigt viktiga när du ska köpa en gördel som håller in magen. 

När du tänkt använda gördeln: Det första är att du behöver tänka igenom hur och när du tänkt använda modellen du väljer. Är det till ett specifikt tillfälle? Eller tänker du ha dem till vardags? Är det till en speciell outfit? Välj en modell som passar in till kläderna du tänkt ha ovanpå. Det gäller även färgen på gördeln. 

Storleken: Rätt storlek är det viktigaste för att resultaten ska bli så bra som du hoppas att de ska bli. Så läs noggrant igenom storleksguiden på amazon-länkarna för att hitta den perfekta storleken till just dig! 

Slutsats

Nu har du fått 5 grymma gördlar som håller in magen presenterade för dig och det enda som återstår är för dig att välja ut den som passar bäst för dina mål! 

Rekommenderad läsning: Korsett som håller in magen

Lämna en kommentar