Shape underkläder – Bäst i test

Underkläder som är shape kommer i flera olika modeller som kan användas till olika outfits eller för olika resultat. Därför har vi skrivit denna artikeln där vi går igenom ett gäng olika alternativ med underkläder i shape för dig att välja på! 

ManMaNing Shape Underkläder 

ManMaNing Shapewear top är ett alternativ som är väldigt snyggt och kan användas både under dina vanliga kläder eller som sig självt. Här får du resultaten i form av en smalare midja, rygg och en push up effekt över bysten. Men det är värt att notera att modellen inte går ner över hela magen (se bilderna) så där får man ingen avsmalnande effekt.

Wizshapor Shape Underkläder 

Vill du ha ett alternativ som passar till i princip varje outfit så är detta paret trosor det perfekta alternativet för dig! Modellen går ganska högt upp över midjan där man får ett tydligt resultat direkt med en smalare midja, men samtidigt är modellen diskret då den är i string och är enkel att dölja även under mer slimmade kläder. 

Rekommenderad läsning: Underklänning Shape

CSBL Shape Underkläder 

Vill du ha shape underkläder som ger bra resultat över en stor yta på kroppen men samtidigt är snyggt nog att användas synligt så är detta snygga och väldigt prisvärda 3-pack med bodysuits för dig! Här får du tre bodys i olika färger som hjälper till att göra midjan smalare och hålla brösten på plats. Det finns ett gäng olika färgkombinationer att välja på! Bodyn kan användas både under dina vanliga kläder eller bara med ett par byxor. Vi vill notera att vi tycker att detta är ett väldigt snyggt alternativ som ger ett helt okej resultat när det kommer till själva shape-effekten, men det finns modellen ger betydligt större resultat. 

Bingorong Shape Underkläder 

Bingorong är ett alternativ som är lite större och täcker mycket hud vilket ger ordentliga resultat på kroppen. Dels får man en avsmalnande effekt över låren, man får ett lyft över rumpan och en betydligt smalare midja, allt direkt när man tar på plagget. Tack vare utformningen med tjockare tyg där shape ger mest effekt och tunnare tyg på de andra delarna så andas modellen väldigt bra trots stora resultat, vilket ofta inte är fallet. 

Yianna Shape Underkläder 

Är du ute efter maximala resultat är det en latex korsett som gäller och då är Yianna det bästa på marknaden. Den är skön att ha på sig tack vare att den är tillverkad i tre lager där det som ligger mot huden är i bomull. Modellen finns i en uppsjö av olika storlekar och man kan dessutom finjustera varje storlek i tre olika steg för att själv kunna ställa den perfekta kombinationen mellan resultat och komfort. Värt att notera är att denna typen av shape underkläder är lite tjockare och klumpigare än de andra modellerna på listan och passar inte så bra under alla outfits, speciellt de som är lite mer åtsittande. 

Shaperx Shape Underkläder 

Denna body från ShaperX finns med på väldigt många av våra listor och det är en modell som minst sagt är populär. Här får du en modell som ger ett väldigt bra resultat över magen, sidorna och ett litet lyft för brösten. Allt i en diskret body i string. 

Slutsats

Det kan verka lite förvirrande med shape underkläder vid en första anblick för det finns inte bara en uppsjö av olika typer och modeller, det finns dessutom hundratals olika märken att välja på. Som tur är har vi plockat ut sex av de bästa alternativen på marknaden och skrivit denna artikeln. Så nu återstår bara för dig att klicka hem det alternativ som passar bäst för dina mål!      

Du kanske även gillar: Shape strumpbyxor

Lämna en kommentar