Hip dips shapewear – Bäst i test

Hip dips är ett fenomen som är väldigt vanligt och egentligen inget att skämmas över. Men om man stör sig på dem kan man göra det lite bättre med träning (vilket vi kommer att prata mer om i slutet av artikeln) men det tar väldigt lång tid. Eller så kan man lösa det direkt genom att använda shapewear som helt tar bort dina hip dips när du använder dem. Så i denna artikeln listar vi de bästa shapewear för hip dips. 

RZTA Hip Dip Shapewear

Denna modell av shapewear är designad för att hjälpa dig på flera vis. Dels lyfts rumpan ganska mycket, men främst så kommer dina hip dips att försvinna. Det är tack vare att RZTA är vadderade på sidorna och täcker över din hip dips och ger dig istället timglasfiguren med runda höfter som du alltid drömt om. Modellen funkar bra att använda vid alla tillfällen, oavsett om det är på gymmet eller på en finare tillställning då den är mycket komfortabel att ha på sig. 

Du kanske är intresserad av: Trosor som håller in magen – Bäst i test

Qwero shapewear för hip dips

Qwero shapewear fungerar på samma vis som modellen ovan genom att ha pads på sidorna som ger din höft en rundare och mer symmetrisk look och även rumpan får sig ett lyft. Det som gör att Qwero skiljer sig är att den är högre skuren vilket innebär att den även formar din midja vilket ger en större effekt än att bara bli av med hip dipsen. 

DiJiu Hip Dips Shapewear  

Denna modellen är ännu lite större än de två alternativen ovan vilket medför ännu mer shaping från plagget med bättre resultat. Med DiJiu får du en lösning för dina hip dips som fungerar från första gången du tar på dig plagget. Din rumpa kommer inte bara att få sig ett lyft utan padsen som tar bort hip dipsen går ut över rumpan med vilket ger den ett väldigt välformat utseende. Dessutom är det en modell som går högt upp vilket gör att plagget kan sätta hög kompression på midjan vilket gör att den blir smalare. Med DiJiu är timglasformen bara ett klick iväg. 

Vad är Hip Dips?

Hip dips är en av de senaste sakerna som folk börjat hänga upp sig på. Tyvärr är de något som man inte kan hjälpa att man får utan man får dem om man har otur på det genetiska lotteriet. Själva kurvan kommer från att ens pelvis är högre upp än lårbenet. Det i sin tur gör att fett och muskler att formas inåt vilket ger en kurvatur som kallas hip dips. 

Hur blir man av med hip dips? 

Det är lite begränsat hur mycket man kan göra för att bli av med sina hip dips om man haft oturen att få dem. Men det enklaste sättet är att använda shapewear som är vadderade på sidan där hip dipsen är. De rundar ut höften vid det området och ger dig en timglasfigur med runda höfter. Vissa modeller har även en formande effekt över midjan, lyfter upp rumpan och kanske till och med är vadderade över rumpan med för att den ska se större ut. Problemet med shapewear för hip dips är att det är en tillfällig lösning där de bara dols när man bär plagget och när man tar av det så finns de kvar. Det enda sättet att förbättra sina hip dips på riktigt är med träning.  

Hip dips träning 

Träning för att bli av med sina hip dips bygger på att man får göra musklerna som sitter i området större. Det vill säga rumpan, låren och höften. För att uppnå de resultaten så krävs riktig träning i gymmet med vikter. Övningar såsom squats, marklyft och hip thrusts är de bästa för att få muskler på de ställena. 

Slutsats Hip Dips Shapewear

Shapewear fungerar väldigt bra och hip dips är inget undantag. Vi har listat 3 grymma modeller så det är bara att välja det plagg som passar bäst efter dina preferenser.  

Lämna en kommentar