Shapewear öppen rygg – Bäst i test

Shapewear finns i många olika tappningar, men om man vill ha det vid ett finare tillfälle när man ska bära klänning så kan en modell med öppen rygg vara det bästa alternativet. I denna artikeln kommer vi att lista några riktigt bra shapewear med öppen rygg. 

MaNMaNing Shapewear Med Öppen Rygg

MaNMaNing kanske låter som ett konstigt namn, men deras produkt levererar verkligen om man vill ha ett shapewear som ger resultat men som syns minimalt. Trots att det är en modell med väldigt lite tyg (för att vara shapewear) så får man ändå ett bra resultat med en mer slimmad midja samt bröst som lyfts något och hålls på plats. Axelbanden är genomskinliga för att inte synas och modellen har inget tyg över ryggen så modellen passar perfekt om du vill ha en klänning och visa lite mer hur över ryggen. Dessutom funkar MaNMaNing bra till lite mer tight sittande outfits då modellen är i string vilket såklart gör att troskanten inte kommer synas. 

ZesiMor Shapewear Med Öppen Rygg

ZesiMor är vårt andra alternativ på listan och denna modellen har lite mer tyg även om ryggen är öppen, om än inte lika lågt skuren som modellen ovan. Men modellen ger ett något mer kraftfullt resultat runt midjan samt lyfter rumpan något vilket inte ManMaNing gör. ZesiMor är öppen över brösten så du kan använda vilken bh du vill till detta shapewear, och trots att den inte går upp över brösten så kommer de att lyftas då kanten går precis under. Materialet är mjukt och andas väldigt bra trots att det är ett plagg som ligger slimmat intill huden. 

LiuJiu Shapewear Med Öppen Rygg

LiuJiu är kanske det plagg på listan som ger bäst resultat när det kommer till formandet av kroppen och tack vare att den är relativt lågt skuren för att vara en produkt som hjälper till över hela kroppen så kan man ha den under de flesta klänningar om de inte är för lågt skurna. Denna modellen tightar åt midjan ordentligt och du kommer att se resultat direkt när du får på dig LiuJiu, men det stoppar inte där. Denna modellen lyfter upp rumpan rätt ordentligt och ger bysten ett lyft tack vare att den är en underbust modell.

MaNMaNing Shapewear Top Med Öppen Rygg

Denna lilla sexiga top kan användas både under andra kläder med även som ett käckt plagg i sig självt. Trots det fräcka utseendet så kommer man få en avsmalnande effekt över midjan samt pushup för brösten. Här finns inte så mycket mer att säga utan vi låter bilderna tala för sig själva. 

PS: Modellen finns i flera färger

Varför ska man ha shapewear med öppen rygg? 

Shapewear med öppen rygg fyller ett specifikt syfte. Det är att du ska kunna klä dig i lågt skurna klänningar med öppen rygg och ändå kunna ha den smala midjan du får av att bära shapewear. 

Fungerar shapewear med öppen rygg? 

Ja! Shapewear med öppen rygg fungerar bra för ändamålet jag skrev ovan. Men man ska ha i åtanke att de inte funkar riktigt lika bra som modeller som sluter om hela ryggen. Det är därför vi har med modellen som är skurna olika högt över ryggen så att alla ska kunna hitta en modell där man får rätt mängd tyg förhållande till resultat. 

Slutsats shapewear öppen rygg 

Modellerna i denna artikeln funkar väldigt bra om man behöver ett shapewear med öppen rygg. Om man vill ha en modell för bästa resultat att ha hela tiden så rekommenderar vi ta en modell från någon av våra andra listor som kan ge lite mer kompression än några av modellerna här.     

Lämna en kommentar