Sexiga baddräkter – Bäst i test

En baddräkt kan vara ett väldigt sexigt plagg att ha på stranden, men det är många som avfärdar dem då många ofta tänker på äldre kvinnor i lite större och mer täckande modeller. Men det är fel och vi tänkte bevisa motsatsen genom att leverera ett gäng sexiga baddräkter för dig att välja på i denna artikel! 

Relleciga sexig baddräkt 

Relleciga är ett sexigt alternativ utan att på något vis bli så extremt som en del andra modeller kan bli. På framsidan är modellen högt skuren över låren för att få dem att se längre ut och det är en ganska djup v-ringning över bysten. På baksidan är modellen lågt skuren över ryggen och har en string i en lagom sexig storlek. Modellen finns i 7 färgglada alternativ mer än den svarta vi har på bilden ovan. 

Maozuzzyy sexig baddräkt 

Detta alternativet är lite mindre än modellen ovan och sticker ut betydligt mer. Modellen är betydligt smalare på framsidan (men täcker allt viktigt), är väldigt högt skuren över låren och har en betydligt mindre string. Modellen sticker verkligen ut och vill man synas på ett sexigt sätt är detta en supermodell! Modellen finns i tre färger och från storlek S upp till 2XL. 

Threma sexig baddräkt 

Även här kommer en modell i string, men som är något mellanting i storleken på stringen jämfört med de två modellerna ovan. Det som gör att Threma sticker ut lite på listan är att den har inbyggt magkontroll vilket innebär att baddräkten hjälper till att hålla in magen när man har den på sig. Vi tycker att man ser märkbara resultat även om de inte är så stora som med riktiga shapewear. 

Denna modellen finns även med på vår lista över: Baddräkt som håller in magen – Bäst i test

Sherrylo sexig baddräkt 

2 versioner

Inte helt oväntat får vårt favoritmärke när det kommer till badkläder vara med på listan och det är såklart Sherrylo. Denna modellen är det inte bara vi som tycker om utan vi ser att det är ganska många som köper den genom våra länkar. Detta är för dig som verkligen vill sticka ut då modellen är ganska transparent över hela baddräkten, speciellt när den blir blöt så ser man rakt igenom. Men fördelarna är att modellen släpper igenom solens strålar ganska bra så man blir brun även under baddräkten och den torkar extremt snabbt för tyget är så tunt. Du kan välja på 7 olika färger och storlek S till XL. 

Hysenm sexig baddräkt 

För dig som vill ha lite mer tyg men ändå ha en modell som ger ett sexigt intryck tycker vi att detta är ett riktigt bra alternativ, speciellt i den orangea färger som gör sig extremt bra på denna modell. För att ge ett fräckt intryck så är modellen ganska högt skuren över låren och större än en string, men mindre än en vanlig baddräkt på baksidan. Modellen har även magkontroll för att du ska se smalare ut när du har baddräkten på dig. 

Rekommenderad läsning: Monokini – Bäst i test

Sherrylo slingshot sexig baddräkt 

För dig som vill lämna minimalt åt fantasin men ändå täcka allt viktigt kommer denna ganska extrema baddräkt från Sherrylo. Modellen har en v-ringning på framsidan som går nästan hela vägen ner på baddräkten och på baksidan är det bara en smal sträng som gömmer sig mellan skinkorna. Vill du sticka ut maximalt är detta modellen för dig! 

Slutsats 

Som du ser kan en baddräkt vara väldigt sexig och alla modellerna på denna listan är dessutom sköna, av hög kvalitet och bra prissatta. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till så att du kan bära din sexiga baddräkt innan sommaren är slut!

Du kanske även vill läsa om: String baddräkt – Bäst i test

Lämna en kommentar