Satin trosor – Bäst i test

Satintrosor är något som alla kvinnor bör ha i garderoben och de är betydligt mer mångsidiga än många tror. Det vanligaste är kanske att man köper dem för att ha när man vill se lite extra sexig ut, men många glömmer att de även väldigt komfortabla att ha till vardags. Oavsett varför du är på jakt efter ett par så hittar du de snyggaste och skönaste modellerna nedan i denna artikel! 

SilRiver Satin Trosor – Satin stringtrosor 

SilRiver är ett märke som kommer att vara med flera gånger i denna artikel och vi älskar deras modeller i satin. Detta alternativ är en väldigt elegant stringtrosa som är lika skön som den är snygg. Kanterna på trosan är klädda i spets för att lyfta looken ännu ett steg. Du kan dessutom välja på 4 olika färger och fyra olika storlekar. 

SilRiver Satin Trosor – Satin trosor med smala band

Gillar du stringtrosor som har ett smalt band runt midjan och skulle vilja ha dem i satin så kan du sluta leta då detta är alternativet för dig. Modellen har en väldigt snygg och lite mindre string som sitter väldigt bra då modellen är lagom stretchig i materialet. Du kan köpa trosorna som på bilden ovan i ett 3-pack som vi tycker är prisvärt, eller ett par för sig. 

Lucky Cup Satin Trosor – Satin trosor med spets

Gillar du både satin och spets så kommer här en lite större trosa som ändå är väldigt läcker när man har den på sig. Den del av trosan som är i satin är utformad ungefär som ett par vanliga trosor, men över rumpan är de lite större med en stor del i spets. Modellen kommer i prisvärda 2-pack. 

SilRiver Satin Trosor – G-string satintrosor

SilRiver får vara med igen och denna gången med en fräck liten g-string som är lågt skuren och väldigt läcker i designen. Framsidan av trosan är en blandning av satin och spets, medan baksidan är helt i satin. Kombinerat med att trosan har ett tunt midjeband så är den väldigt fräck! Du kan även välja på en lång rad olika färger så det finns garanterat en som du kommer att gilla. 

Se fler trosor i g-string

RsLove Satin Trosor – Satintrosor set

Om du vill ha ett set med satintrosor och matchande bh som passar bra för lite hetare stunder är detta alternativet från RsLove en riktig vinnare! Modellen har rosetter på sidorna på trosan och en rosett på framsidan av BHn. Precis som det brukar vara med modeller från Rs Love så finns det flera färger att välja på, närmare bestämt 7 stycken. 

Kurtik Satin Trosor – Satintrosor flerpack

Här kan du få riktigt bra värde för pengar med hela 4 par satintrosor för under 300 kr. Modellen är en väldigt snygg stringtrosa som sitter både väldigt snygg och är skön att ha på sig även till vardags. 

Generic Satintrosor – Sömlösa satin trosor

Vill du ha en trosa som inte syns under dina mer åtsittande outfits med ha komforten och utseendet av satin så är detta alternativet för dig. Här får du 6 par trosor i olika färger i varje förpackning till den förnämliga kostnaden av 359 kr. 

Fördelar med satin trosor

Trosor som är i satin är inte bara ett väldigt snyggt och elegant alternativ utan de har även fler fördelar som ofta glöms bort. De kommer vi att lista här! 

Komfort: Många som köper satin trosor gör det för att det är ett läckert alternativ som man ser väldigt snygg ut i. Men de är även extremt sköna att ha på sig och passar lika bra att ha till vardags då tyget är väldigt mjukt och inte riskerar att skava som många andra alternativ kan göra. 

De ser väldigt lyxiga ut: Tack vare dess lite blanka tyg så ser de väldigt exklusiva och lyxiga ut, oavsett om man bär trosorna för sig eller i ett helt set med matchande bh, strumpebandshållare och lårband. 

De finns i alla modeller: Det spelar ingen roll om du föredrar att ha stringtrosor, hipster eller brazilian då alla alternativ finns i satin så du kan välja den typen av trosa som du tycker är snyggast och trivs bäst i! 

Att tänka på när man köper trosor i satin 

De två viktigaste sakerna att tänka på är att välja en modell som du vet att du trivs i och tycker är skön att ha på sig och att köpa rätt storlek. Så kolla noggrant storleksschemat som du hittar bland bilderna på sidorna vi länkar till. 

Slutsats

Oavsett om du vill ha dina satin trosor till vardags eller vid finare tillfällen så hittar du en modell för dig i denna artikel. Så nu återstår bara för dig att välja ut din favorit och slå till på dina nya satin trosor!

Rekommenderad läsning: Stringtrosor bomull – Bäst i test

Lämna en kommentar