Push up bh utan band – Bäst i test

Letar du efter en push-up bh utan axelband så har du hittat rätt artikel, för vi kommer att lista ett gäng grymma modeller som sitter bra, skönt och ger en bra push-up effekt över brösten. Det kan vara lite svårt att hitta en bh av denna typen som faktiskt ger ett bra lyft då axelbanden ofta gör ganska mycket av jobbet. Men vi tycker att alla modellerna på listan lyfter bysten på ett märkbart sätt. 

Delimira Push Up Bh Utan Band

När det kommer till BHs så är Delmira ett märke som man hittar på flera av våra listor och vi gillar många av deras modeller. Just denna modellen är det inte bara vi som tycker om, då den har väldigt goda recensioner på Amazon och är en bästsäljare! Modellen är en push up bh utan axelband som vi tycker levererar på alla plan då den är skön, sitter stadigt och ger ett bra lyft för brösten. Dessutom medföljer axelband så att man kan använda dem om man skulle vilja vid något annat tillfälle. Vi tycker att BHn sitter lika stadigt oavsett om du har banden på eller inte, men push upen blir något mer effektfull med axelbanden på även om man får ett bra lyft även utan dem. 

Rekommenderad läsning: Push Up Sport-Bh

Yandw Push-Up Bh Utan Band

Yandw är ganska lik modellen ovan då den har ungefär samma utformning och storlek även om detaljerna skiljer sig lite. Däremot så är delen som sitter bakom ryggen transparent vilket gör den till ett än mer diskret alternativ. Även här medföljer axelband om man skulle vilja använda dem vid något tillfälle.  

Dobreva Push-Up Bh Utan Band

Även Dobreva är ett märke som vi gillar sedan tidigare och detta är en axelbandslös bh som vi tycker sitter både skönt och ger en ganska bra push up, även om resultaten inte är riktigt så stora som med modellerna ovan. Vad vi däremot gillar lite mer är att modellen är något mindre till storleken och passar under outfits med djupa urringningar. Självklart medföljer axelband som man kan använda om man känner för det, precis som på de andra modellerna ovan. 

Delimira Push-Up Bh Utan Band För Hängande Byst 

Delimira får vara med på listan igen och denna gången med en push up utan band som är lite större i utformningen än de andra modellerna. Och vi tycker att denna modellen lämpar sig väldigt bra för dig som har lite större och lägre hängande byst då den verkligen ger ett lyft som börjar lågt ner och håller sedan brösten stadigt på plats. Har man lite mindre och fastare byst så tycker vi att någon av de andra modellerna på listan är ett bättre alternativ. 

Ffwtpy Push Up Bh Utan Axelband

Låt inte det konstiga namnet på märket avskräcka dig, då detta är en push up utan axelband som verkligen fungerar bra och dessutom till ett lågt pris. Modellen sitter lite lägre på bröstet men har ett spänne på framsidan vilket gör att man får ett väldigt stort lyft trots att BHn är av det lite mindre slaget. Man har dessutom lyckats få den att sitta väldigt stadigt och komfortabelt utan att tumma på resultaten. 

Du kanske är intresserad av: Sport bh för löpning

Hjty Push-Up Bh Tube Top

Detta är en modell som skiljer sig helt från alla andra alternativ på listan genom att vara betydligt större och snarare vara en tube top. Men, den är både axelbandslös och ger en bra push up för brösten. Dessutom kommer modellen i 3-pack för strax över 150 kr vilket gör dem extremt prisvärda! 

Slutsats

Nu har du fått 6 grymma alternativ presenterade för dig som alla fungerar väldigt bra och har lite olika fördelar. Nu återstår bara för dig att välja ut din favoritmodell och slå till!     

Du kanske även är intresserad av: Push-up bh – Bäst i test

Lämna en kommentar